Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ei nyt vaan 15.päivä

13.1.2010 Tuula Härkönen / sos.terv.

Hyvinvointi-kevennys-porkkanaryhmä kokoontuu pe 15.1. yli 50-v klo 10 Rientolassa ja alle 50-v alakoululla klo 18.

Tilausta oli: kolmattakymmentä halusi mukaan tarkistamaan elämäntapojaan ja saamaan tukea tavoitteensa saavuttamiseksi vertaisiltaan. Ensimmäinen tapaaminen on jo tulevana perjantaina, jotta pääsemme rivakasti alkuun. Iltaryhmä on kiinteä ja "tiukka" - he ovat saaneet sähköpostia. "Aikuisempi ryhmä" on vielä järjestäytymätön, mutta tarkennetaan ohjelma ja yhteystiedot ensimmäisessä kokoontumisessa.

Selvitellään, mistä tässä oikein on kysymys = kerron idean ja selitän sabluunan. Kartoitetaan osallistujien tavoitteet ja toiveet. Tarkoitus on toimia suunnitelmallisesti ja napakasti eli jokainen osanottaja sitoutuu yhteisesti ja itsensä kanssa sovittuihin asioihin.

Kotitehtävät: 1. Juo aamulla lasillinen vettä herättyäsi, samoin aloita ateriat vesilasin tyhjentämisellä. Ihminen on 2/3 vettä, jokainen solu tarvitsee vettä.   2. Mieti, miten sitoudut tähän henk.koht.projektiin, mikä on motivaatiotasosi asteikolla 1 - 10. Näin varmistat onnistumisesi. 3. Kuvittele, millainen olet, millainen olosi on kesän kynnyksellä kevyempänä (5-10%).

Tapaamiskertojen ohjelma: - Keskustelu, miten sujuu (pari-, ryhmä-, yleiskesk.) = arviointi ja tuki - Tietoisku - Kotitehtävien anto = sopiminen seur.tavoitteista: ravinto, liikunta, muu. 

Tervetuloa. Me onnistumme!

PS. Arvoitus, mikä on kuvan idea?

PS. Palaute, ideat hyvinvointi (ät)kyyjarvi.fi