Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Netti-tv:ssä B-nuorten Sm-Lentopalloturnaus

14.1.2010 Kyyjärven Mediamyllärit ry. Veikko Huumarkangas

Koko viikonlopun perjantai, lauantai ja sunnuntain kestävä lentopalloturnaus Pihtiputaalla nähdään osaksi nauhoitettuna ja osaksi livenä NopolaNewsin Netti-tv:ssä.

Nuorten lentopallo on jaettu Suomessa viiteen alueeseen, Länsi, Pohjoinen, Itä, Lounas ja Etelä. Joukkueisiin valitaan kultakin alueelta pelaajien parhaimmisto. Nämä aluejoukkueet sitten iskevät yhteen kerran vuodessa, jolloin ratkaistaan samalla Suomen aluemestaruus. Turnauksen pelaajista valitaan myös Suomen maajoukkue tuleviin peleihin. Viikonloppuna Pihtiputaalla pelaajilla on siis oiva mahdollisuus näyttää kyntensä ja nousta maajoukkuekuvijoihin mukaan.

NopolaNewsin väki aikoo olla paikalla jo perjantaina, jolloin on mm. turnauksen avajaiset ja ensimmäiset pelit. Liikkuvaa kuvaa ei vielä perjantaina ole luvassa, mutta mikäi kalusto saadaan ajoissa paikalle ja yhteydet kuntoon saattaa koelähetykset alkaa jo perjantai iltana. Tähän tietoon lauantaina kunhan kalusto on timmissä, lähetys alkaa. Ensin aloitellaan perjantaina nauhoitetulla materiaalilla ja siitä sitten edetään reaaliaikaan. Tarkoitus on, että turnauksen etenemistä voidaan seurata useammalta kentältä yhtä aikaa ja näin turnauksen pelien vaikutus seuraaviin peleihin voidaan ottaa huomioon. Näin jännitys sen kun nousee turnauksen edetessä ja sunnuntaina iltapäivällä saamme nähdä mikä joukkue siellä huipulla seisoskelee.

Etukäteen on vaikea sanoa mitä pelejä tulee piuhoja pitkin eniten kotisohvalle. Tarkoitus olisi olla mahdollisimman tasapuolinen tarjonnan suhteen. Mutta realiteetit täytyy ottaa huomioon, kuten esim. pelit, jotka pelataan toisessa salissa, jonne meillä ei ole mahdollisuutta näillä näkymin saada kamerayhteyteyttä. 

Sunnuntain mitalipelit pelataan isolla kentällä ja näin meille tarjoutuu mahdollisuus välittää pelit kolmen kameran tekniikalla, ohjattuna lähetyksenä.

Lisätietoja saat myös Pihtiputaan lukion sivulta, jonne pääset seuraavasta linkistä. http://www.peda.net/veraja/pihtipudas/lukio/lentopallo täältä voit seudata myös tulospalvelua. Sivuilla on myös joukkueiden kokoonpanot sekä muuta mukavaa turnaukseen liittyvää. 

Tietenkin aina on se mahdollisuus että bitti on poikittain tai muuten piuhat solmussa. Mutta luottavaisena lähdemme turnausta teille välittämään, sen verran on selkäranka vahvistunut myös NopolaNewsin tällä saralla.