Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Myrkkylamppu

Heimo Mäkiseltä tuli mielenkiintoinen kysely NopolaNewsin palautelaatikkoon. Henkilö joka tietää kyseisestä lampusta jotain, voi ottaa yhteyttä NopolaNewsiin tai suoraan Heimo Mäkiseen.


Kyyjärven Lions-club hyvällä asiallaYli 30 kiloa keveämminKYYJÄRVEN LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAAKarkiton kuukausiOmaishoitajien kokoontuminen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Anne, Marita, Reetta ja Tiia treenittivät

23.2.2010 T.Härkönen / sos.terv.vast.

Aikuisopiskelijat vierailivat 50+ -hyvinvointiryhmässä.

Lähihoitajiksi opiskelevat Reetta Hintsa, Marita Järvinen, Tiia Salmela ja Anne Saukko tekivät lopputyötään pitämällä kolmena helmikuun maanantaina "terveystunnit"hyvinvointiryhmälle.

Teoriaosuudet käsittelivät liikunnan merkitystä, kansansairauksia ja ravinto-oppia.  Liikuntatuokiot saivat sykkeen nousemaan ja hien pintaan. Tuolijumppa oli tehokasta ja venytykset tarpeen. Musiikki loi mukavaa tunnelmaa. Pää-olkapää-polvet-varpaat, polvet-varpaat... kiirettä piti! Nauru voimisti vatsalihaksia. Hoksaamista ja muistia virkistimme arvoituksilla.  Tytöille kiitos ja onnea opiskeluun ja tulevaan työhön.

PS Tulevana maanantaina 1.3. pidämme hiihtolomaa. Seuraava hyvinvointi50+ -kokoontuminen maanantaina 8.maaliskuuta KLO 15.   NAUTTIKAA TALVESTA JA PITÄKÄÄ HUOLTA ITSESTÄNNE.