Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Avoin kerho ei tarkene lähteä pulkkamäkeen!

Keskiviikkona 24.2. Avoimen kerhon oli tarkoitus mennä mäkeen Harsunkankaalle, mutta on liian kylmä. Jätetään pulkat vielä varastoon ja kokoonnutaan kirkon alakertaan normaaliin tapaan kello 10-12! Siirretään pulkkamäki kolmen viikon päähän.


Vielä ehtii mukaan "Läskillä lukutaitoa"-kampanjaan!Ruskaretkelle NordkappiinSiionin kanteleen lauluilta seurakuntasalissaRuskaretki järjestetään 2.9-5.9.2010Peltolassa juhlittiinKirkkolaukut saapuneet Kyyjärven kirkkoonVakuutukset ajan tasalleUutta :-)

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ruskaretkelle Nordkappiin

12.2.2010 Olavi Vallivaara

Ensi syksyn ruskaretken reitti ja pääkohteet ovat selvinneet.

Retkelle lähdetään torstai-aamuna 2.9.2010 jo hyvääsesti ennen ylähänousua ja suunnistetahan kohti Enontekiötä. Enontekiön Hetassa ollaan ensimmäinen yö. Perjantaina matka jatkuu Norjan puolelle Altaan-Kvalsundiin ja Nordkappiin. Nordkapp on Norjan pohjoisin kunta ja sen keskuspaikka on Honningsvåg, jossa yövymme. Honningsvåg on Mageröyan saarella, jonne päästään n. 7km pituisen merenalaisen tunnelin kautta. Nordkapista palaamme Lakselvin ja Karasjoen kautta Ivaloon, jossa olemme kolmannen yön. Paluumatka on Saariselän-Sodankylän-Rovaniemen kautta takaisin kotiin sunnuntai-iltana jo aika hämärän kamuus. Yöpymiset on hyvätasoisissa hotelleissa. Ruokaa ja kahvia jälleen sisällytetään matkan hintaan ja parhaimpana tietenkin "hyvä seura" sekä mielenkiintoiset kohteet. Retken hinta asettunee vajaan 400 euron tienoille. Jos meinaat mukaan kannattaa ilmoittautua, viimeiset paikat ovat vapaana.