Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Avoin kerho ei tarkene lähteä pulkkamäkeen!

Keskiviikkona 24.2. Avoimen kerhon oli tarkoitus mennä mäkeen Harsunkankaalle, mutta on liian kylmä. Jätetään pulkat vielä varastoon ja kokoonnutaan kirkon alakertaan normaaliin tapaan kello 10-12! Siirretään pulkkamäki kolmen viikon päähän.


Vielä ehtii mukaan "Läskillä lukutaitoa"-kampanjaan!Ruskaretkelle NordkappiinSiionin kanteleen lauluilta seurakuntasalissaRuskaretki järjestetään 2.9-5.9.2010Peltolassa juhlittiinKirkkolaukut saapuneet Kyyjärven kirkkoonVakuutukset ajan tasalleUutta :-)

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Uutta :-)

8.2.2010 Mirjam Huotari

Helluntaiseurakunta aloittaa uutena toimintamuotona pääsääntöisesti kodeissa kokoontuvan keskustelupiirin. Ensimmäinen kerta on Lauri Lahtisella keskiviikkona 10.2. kello 19 alkaen.

Kyse on vapaamuotoisesta mahdollisuudesta jakaa yhdessä niin ajatuksia kuin kysymyksiä Raamatun, kuullun tai luetun Raamatun selityksen parista. Alkamisaika ei ole minuutin tarkka. Päinvastoin, mukaan saa tippua pitkin iltaa ja lähteä sitä mukaa kuin muut tehtävät kutsuvat.

Tarkoitus on ottaa mukaan kysymyslaatikko, johon saa pudottaa ajatuksia seuraavia kertoja varten. Näin voimme kaikki jo etukäteen paneutua keskusteltaviin asioihin. Eipä sitten muuta kuin rohkeasti mukaan. Suun kostukettakin saattaapi olla jossain vaiheessa iltaa tarjolla ;-)