Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Katri Lehtinen saateltiin Kyyjärven kirkkomaahan

Katri Lehtinen siunattiin lauantaina 13.2.2010 Kyyjärven kappelissa. Muistotilaisuus oli hautauksen jälkeen Kivirannassa.


Hugo Kemppainen on poissaMartti Nieminen saateltiin haudan lepoonTaimi Jaakkonen siunattiin haudan lepoon

Katso lisäkuvat   

Hugo Kemppainen on poissa

13.2.2010 Olavi Vallivaara

Hugo Matias Kemppainen siunattiin Kyyjärven kappelissa lauantaina 13.2.2010. Muistotilaisuus oli hautauksen jälkeen Kumpulan koululla.

Hugo Matias Kemppainen syntyi Onni ja Jenny Kemppaisen perheeseen 31.1.1920. Kansakoulun käytyään hän oli töissä. Asevelvollisuuden suoritettuaan Isänmaa kutsui poikansa sotaan puolustamaan näitä rakkaita seutujamme ja arvojamme. Hugo oli mukana jatkosodassa mm. Talin ja Ihantalan taisteluissa ja Lapin sodassa. Sodan jälkeen Hugo vihittiin avioliittoon v.1945 Jenny o.s. Salon kanssa. He asettuivat asumaan Hugon kotitaloon Eteläahoon. Hugo työskenteli erilaisissa töissä mm. metsätöissä ja tietyömailla. Vanhuuden päivinä hän muutti Kumpulan rivitaloon ja lopulta terveyden heikettyä hän oli kolmatta vuotta Kivirannassa. Hugo nukkui pois 22.1.2010 muutamaa päivää vaille 89 vuoden iässä. Hugon harrastuksiin kuului kalastus ja hänet tunnettiin kylällä rehellisenä ja luotettavana ihmisenä. Hugoa jäivät kaipaamaan Jenny puoliso,sukulaiset ja muut ystävät.

Siunauksen kappelissa toimitti khra Olavi Vallivaara ja kanttorina oli Minna Erkkilä. Sotaveteraanien havuseppeleen laskivat Yrjö Peuranen ja Kalevi Koskinen. Kumpulan kyläläiset järjestivät Hugolle muistotilaisuuden koululla, jossa  kirkkoherra puhui, adressit luki Mikko ja Esa Tamminen, Raimo Salo käytti puheenvuoron ja lauloi sekä yhdessä laulettiin.