Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

SPR Kyyjärven osasto vierailulla naapurissa

SPR Kyyjärven osaston hallituksen jäsenet pääsivät tutustumaan Karstulan osaston ensiaputoimintaa. Samaan aikaan vieraina Karstulassa oli myös Viitasaaren osaston ensiapuryhmäläisiä


SPR tukemaan omaishoitajiaTietokonekoulussa MyllylläEi ollenkaan paksusti Vielä virtaa hyvään elämään -tapahtuma 16.4.2010 klo 11–19 TERVEYSASEMAN TIEDOTEH1N1 sikainfluenssarokotusLuvassa upea luentosarja

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Tietokonekoulussa Myllyllä

15.3.2010 Irma Mäkelä / Mediamyllärit

3. maaliskuuta aloitettiin tietokoneen käytön opiskelu.

Koulutusidea tuli Kyyjärven Maamiesseuran Tapio Lintulahdelta, joka kokosikin koulutukseen mukavasti porukkaa. Maamiesseuran väkeä oli viisi henkilöä, eläkeliitosta kuusi henkilöä, maa ja kotitalousnaisista oli yksi henkilö sekä kaksi ihmistä oli näiden yhdistysten ulkopuolelta.

Koulutus pidettiin viitenä päivänä kahden tunnin jaksoissa sekä kahdessa eri ryhmässä. Koulutuksen aikana käytiin läpi internettiä, sähköpostia, pankkiohjeman käyttöä sekä monenmoisia tietokoneisiin liittyviä asioita.

Perinteiseen tyyliin opiskelijat saivat Mylläreiden kurssitodistuksen koulutukseen osallistumisesta. Keväällä on tarkoitus vielä pitää tietokonekoulutusta, joka on suunnattu lähinnä tietokonetta vähän käyttäneille. Erilaisia muitakin koulutustoiveita otetaan mielellään vastaan sähköpostitse: tietohanke (at)kyyjarvi.fi tai puhelimitse: 044 4597173 tai käymällä Myllyllä kertomassa.

Nyt olleilla kursseilla oli sellaisiakin henkilöitä, jotka eivät olleet koskaan käyttäneet konetta. Viimeisenä kurssipäivänä kuitenkin mennä huristeltiin internetissä sekä läheteltiin sähköpostia, joten kyllä siihen koneen käyttöön oppii. Ja käyttämällä konetta ahkerasti tiedot ja taidot siitä vain karttuvat.
Kiitos kaikille kursseille osallistuneille.  
Yllä kuvassa: Saara Vähämäki, Annikki Pölkki, Pentti Honkonen ja Ilkka Anttila