Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

SPR Kyyjärven osasto vierailulla naapurissa

SPR Kyyjärven osaston hallituksen jäsenet pääsivät tutustumaan Karstulan osaston ensiaputoimintaa. Samaan aikaan vieraina Karstulassa oli myös Viitasaaren osaston ensiapuryhmäläisiä


SPR tukemaan omaishoitajiaTietokonekoulussa MyllylläEi ollenkaan paksusti Vielä virtaa hyvään elämään -tapahtuma 16.4.2010 klo 11–19 TERVEYSASEMAN TIEDOTEH1N1 sikainfluenssarokotusLuvassa upea luentosarja

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ei ollenkaan paksusti

14.3.2010 T. Härkönen / sos.terv.vast.

Sekä maanantain klo 15-16 että torstain klo19-20 hyvinvointi-porkkanaryhmät kokoontuvat edelleen joka viikko!

Tammikuussa alkanut elämänmuutosprojekti voi hyvin eikä ollenkaan paksusti. Teimme suunnitelman vuodeksi. Ensimmäinen välitavoite kesän alkuun eli toukokuun loppuun mennessä on pudottaa painoa 5 - 10 %. Olemme mukana myös seurakunnan Läskillä lukutaitoa -kampanjassa.

Mitä, miten? Järkevöitämme ruokailua: syö, mutta syö vähemmän kuin ennen. Tarkista kovat rasvat, vältä makeita juomia, harvenna karkin, keksien yms. napostelua. Juo vettä - varsinkin aamulla ensimmäiseksi. Jos tekee mieli välipaloja, ota hedelmä, marjoja, leipää, jugurttia. Muista syödä 3-4 tunnin välein.

Kohta 2. Liiku, liiku ja liiku. Ota tavaksesi lisätä arkiliikuntaa - jos mahdollista, unohda auto pienillä matkoilla. Töppöstä toisen eteen. Vielä on lunta ja latujakin kiitettävästi: nauti talvilajeista ja raittiista ilmasta. Lisäksi jumppa- ja peliporukat toimivat, mene, tule mukaan.

- Tarvitsemme toistemme tukea. Siksi siis viikottaiset tapaamiset jatkuvat. Ensi maanantaina 15.3. ei ole punnitusta,  jumppatuokio kylläkin. - Tunnen itseni pirteäksi! - Minä jaksan paremmin. - Vaatteista näkee, että olen "ohentunut"! - Äiti, sinä olet sieventynyt!

PS. Tuntuu pikkusenhyvältä. Kommentteja, ideoita, vinkkejä osoitteeseen hyvinvointi@kyyjarvi.fi