Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

MIX-TAPAHTUMA NUOPPARILLA 13.3.2010

7.3.2010 Mirjam Huoari\Helluntaisrk /Video,musa: Anssi ja Eveliina Ohranen\ Vapaasrk

Lauantaina 13.3. kello 12- 15:00 etsitään Nuopparilla aarteita kätköstä. Kyseessä on helluntai- ja vapaaseurakunnan järjestämä lastentapahtuma.

Talkoolaisia on kaiken kaikkiaan noin 30, eikä palkkaa makseta edes kaukaisemmille vieraille, vaikka Viispiikkinen niin antoikin ymmärtää alkuperäistä tekstiä lyhennettyään. Mikä sitten saa tällaisen joukon liikkeelle? Kyseessä on se, että järjestäjät ovat itse löytäneet aarteita, joita haluavat nyt sitten olla jakamassa lasten kanssa.

Tapahtuma alkaa toimintaosuudella, jonka muutamaan aarteeseen videopätkässä viitataan. Kaiken kaikkiaan toimintapisteitä on viisi ja niiden rinnalla kulkee aarrekartta, jonka lapset itse täydentävät. Halukkaat voivat myös käydä hiljaisella tasanteella jutustelemassa taivaan Isälle yksin tai kaverin kanssa. Toimintaosuudesta jatketaan hengelliseen osuuteen, jonka yksi perusoivalluksista myös tulee ilmi videopätkässä. Hengellistä osuutta vauhdittamassa on yksi ympäri Suomea kiertäneiden Jippii-tapahtumien tähdistä, Tapani Huotari. Koko hauskuuden päättä yhteinen herkutteluhetki, jota varten jokaista mukaan tulevaa pyydetään varaamaan noin kahden euron edestä jotain mieluista naposteltavaa. Kyse ei ole omista eväistä, vaan tarkoitus on kasata kaikki yhteiseen nyyttäripöytään, josta jokainen saa sitten ottaa mieleistään.

Vilkuilethan NopolaNewsiin jo aiemmin tiensä löytäneen artikkelin, Aarteita kätköstä, ja ennen kaikkea tulethan mukaan tai tuothan lapsesi paikan päälle :-) Me odotamme teitä innolla :-)