Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lippukunnanjohtaja vaihtui Kyypartiossa

8.3.2010 Heini Nissinen / Kyypartio

Kyypartiolaiset ovat valinneet uudeksi lippukunnanjohtajakseen Mamin, kokkolalaistuneen kyypartiolaisen.

Olen saanut avukseni joukon kokeneita ja touhukkaita partiolaisia: varajohtajaksi valittiin Pölkin Eeva, sihteerin pesti meni Emolle eli Holmbergin Riitalle ja kirstunvartijaksi lupautui Eevaliisa. Lisäksi ryhmiä on vetämässä Kainun Eija ja Patovistin Marjaana.

Kaikilla hienoilla johtajilla on aina omat tavoitteet, joita he pyrkivät saavuttamaan johtajuuskaudellaan. Minäkin mietin, että pitääköhän minunkin asettaa komeat tavoitteet pestilleni. Tulin tulokseen, että monet asiat ovat tavoiteltavan arvoisia, mutta en tavoittele niitä yksin. Partio on yhdessä tekemistä! Siispä haastan kaikki kyyjärveläiset, pienten partiolaisten vanhemmat ja eräjutuista kiinnostuneet ylläpitämään pienen paikkakunnan partiotoimintaa. Partio kaipaa tällä hetkellä lisää aikuisia toimijoita. Sinun ei tarvitse olla joka ilta partiokololla, mutta jos hallitset jonkin erätaidon, haluat mukaan retkelle tai olet muuten utelias tutustumaan toimintaamme, ota minuun tai johonkin muuhun kyypartiolaiseen yhteyttä, me kerromme miten voit auttaa ja tukea toimintaa!

Suomessa on partiotoimintaa ollut jo 100 vuotta. Se on mahtava saavutus! Kyypartio on ollut mukana huikeat 25 vuotta. Pitkää taivalta juhlistamme monilla tavoin. Ensimmäinen tempaus järjestetään 10.4., kun lähdemme yhdessä Kallioplanetaarioon avaruusretkelle. Lisäksi kesällä on luvassa juhlaleiri ja yksi kyypartiolainen uskaltautuu mukaan FinJambore Kilkkeelle. Jos sinä olet jossain vaiheessa ollut mukana Kyypartiossa, kerro ihmeessä partiomuistosi meille!

Yhdessä tekemällä Kyypartio säilyy kyyjärveläisten harrastuksena. Tule mukaan!
Polku on edessäsi!
Partiovasemmalta, uusi lippukunnanjohtaja Heini ”Mami” Nissinen
Ps. Minut tavoittaa partioasioissa parhaiten sähköpostilla: heini.nissinen@gmail.com
Ai niin – Facebook:sta löydät ryhmän Kyypartio. Entinen, nykyinen tai tuleva partiolainen: Käy liittymässä mukaan!