Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Omaishoitajille suunnatut kyselyt lähtivät kohti Kyyjärveä!

1.4.10 Kaisa Tauriainen/K.Oinonen/ SPR

Suomen Punaisen Ristillä on käynnissä hanke, jonka tarkoituksena on kehittää ja toteuttaa omaishoitajien tukitoimintaa.

Länsi-Suomen piirissä omaishoitajien tukitoimintahankkeen hankealue on Kyyjärvi, Saarijärvi, Karstula, Äänekoski, Laukaa ja Konnevesi.

Toiminnalla on tarkoitus tukea omaishoitajien ja heidän perheidensä jaksamista, sekä edistetään henkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvinvointia. Tavoitteena on tarjota omaishoitajille koulutusta, tukea ja ohjausta, sekä virkistystä.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki vanhempiaan, lastaan, puolisoaan tai ketä tahansa omaistaan tai läheistään hoitavat omaishoitajat riippumatta siitä kuuluvatko he virallisen omaishoidontuen piiriin!

Toiminnan suunnittelun ja kehittämisen lähtökohtana ovat omaishoitajista itsestään nousevat tarpeet. Tarpeita kartoitetaan kevään aikana omaishoitajille suunnatun kyselyn avulla. Tällä viikolla kyselyt ovat lähteneet kohti Kyyjärveä. Kyselyitä postitettiin yhteistyössä Saarikan omaishoidosta vastaavan työntekijän kanssa, jolloin postitse kyselyt tulevat kaikille hänen tiedossaan oleville omaishoitajille. Tämän lisäksi kyselyitä on löydettävissä Kyyjärven apteekista. Toiveissa onkin, että apteekin kautta kysely päätyisi myös niille omaistaan tai läheistään hoitaville keille kyselyä ei osattu postitse laittaa!

Nyt vain vastauksia odottelemaan ja toivottavasti niitä tulee postilaatikko pullolleen!

Keväisin terveisin

Suomen Punaisen Ristin omaishoidon aluetyöntekijä
Kaisa Tauriainen
040 160 2245
kaisa.tauriainen@redcross.fi