Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rippikoululaiset yhteisvastuukerääjinä torstai-iltana!

14.4.2010 Riitta Kytölä/ Kyyjärven seurakunta

Rippikoululaiset keräävät torstai-iltana 15.4. perinteistä Yhteisvastuukeräystä ovelta ovelle kirkonkylän alueella. Lippaitakin riittää varmasti melkein kaikkien kerääjien mukaan, joten on mahdollisuus valita laittaako rahansa lippaaseen vai listakeräykseen.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä Yhteisvastuukeräys on vanha tuttu ja turvallinen tapa auttaa niitä kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. Tänä vuonnahan Yhteisvastuukeräyksen kohteena ovat Haiti ja kotimaan köyhät lapsiperheet. Kohu Haitin ympärillä on laantunut, mutta avun tarve Haitissa jatkuu vielä pitkään. Se oli maailman heikoimmassa asemassa olevia valtioita jo ennen tammikuista maanjäristystä.

Rippikoululaiset ovat keränneet Yhteisvastuukeräystä jo parina vuonna ja siitä on hyviä kokemuksia. Rahan antaminen keräykseen on tietenkin täysin vapaaehtoista, mutta jos haluat osallistua, muista varata käteistä kotiin torstai-illaksi! Kun nuo rippikoululaiset nyt lentävät luoksemme Yhteisvastuun "arkienkeleinä", otetaan heidät ystävällisesti vastaan! He ovat tärkeällä asialla!