Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lisää kierroksia puukauppaan!

MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola muistutti puheessaan puumarkkinoiden toiminnan periaatteista ja visioi energiapuumarkkinoiden tulevaisuutta kuitupuun tarvetta unohtamatta.


Virkistymässä HärmässäEläinlääkintähuoltoIsojako

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Virkistymässä Härmässä

17.04.2010 Maa-ja kotitalousseura/Pirkko Viertamo

Mukavaa vaihtelua lauantaipäivään toi reissu Härmän kuntokeskukseen.

Kyyjärven Maa-ja kotitalousseuran järjestämällä kevätretkellä 17.4. oli mukana miltei bussilastillinen iloisia retkeläisiä. Aamu oli kaunis ja aurinkoinen.

Härmän kuntokeskuksessa porukka jakaantui keilahallille keilaamaan, osa meni suoraan uimaan ja saunomaan kylpylään ja innokkaita naisia riitti myös kuntosalille. Moni ensikertalainen keilaaja innostui lajista ja tunnelma hallilla oli iloisen rento. Uimahallilla oli vähän tungosta remontin vuoksi, mutta hyvin selvittiin.

 Kolmen tunnin urheilemisen jälkeen itse kukin nautti pöydän antimista hyvällä ruokahalulla. Kuntokeskuksessa lauantain buffet-pöytä on runsas ja monipuolinen ja ruoka on maistuvaa. Jälkiruokapöydän täyte-/ suklaakakkuihin ja jäätelöpalloihin oli mukava päättää ruokailumme ja kotimatka sujuikin leppoisasti, räntäsateesta huolimatta.

Kiitos kaikille mukanaolleille ja hyvää kevään jatkoa.