Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopola Shopin uudet aukioloajat

17.4.2010 Marja Sinisalo

Kesän hurjaa vauhtia lähestyessä, päätimme pidentää kaupan aukioloaikoja. Uudet aukioloajat astuvat voimaan maanantaina 19.4.2010 klo 10.00.

Nopola Shopin uudet aukioloajat
ma - pe 10.00 - 18.00
la          10.00 - 15.00

Kauppaan on saapunut paljon uusia tuotteita mm. kevään uusia vaatemallistoja lapsille ja aikuisille, sisustus- ja lahjatavaroita, ja jatkuvasti kaupasta löytyy myös uutuus dvd-elokuvia. Tuoreimpana palveluna kaupalta löytyy Film toppenin dvd-vuokrauspiste. Joka kuukausi hyllyyn saapauu 6 uutuus leffaa vuokrattavaksi. Kannattaa käydä tutustumassa edulliseen viikonloppun leffa-pakettiimme.

Kevään saavuttua, katseet kääntyvät monella likaantuneisiin mattohin. Tarvetta ja tilausta alkaa puhtaille matoille olla, onhan monella pian käsillä perheen ja suvun juhlat yms.

Nopola Shopin tiloissa on avattu uusi Kivisalo Wash Oy:n pesulapalvelupiste. Pesukoneet pesevät kaikenlaiset matot ja tasopesukoneella voi pestä hellävaraisesti myös erityistä tarkkuutta vaativat matot.
Kauttamme saa myös laadukasta ja kokonaisvaltaista työvaatehuoltoa, juhlapukujen, käyttövaatteiden ja kodintekstiilien pesua. Kannattaa kysyä myös kemillista ja nahka-asusteiden pesua. Kaupalle toimitetaan likaiset vaatteet tai matot, ja noudat puhtaana. Paljon aikaa jää muulle keväiselle puuhastelulle.

Tervetuloa ostoksille ja tekemään keväisiä löytöjä!