Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kuusitalkoot Kumpulan koululla

25.4.2010 Anssi Ohranen / Kumpulan kyläseura

Moottorisahan pärinää, raktorin "murinaa" ja kylän immeisten ääniä työn lomassa. Siinä tunnelmia Kumpulan kyläseuran järjestämästä kuusiaidan siistimistalkoista, jossa aina tulee (lue: haluaa) olla mukana. Näin kylän raittia saatiin ahkerien kyläläisten kanssa kaunistettua.

Kumpulan kyläseuran toimesta järjestettiin Kumpulan koulun kuusiaidan siistimistalkoot 22.4. Hyvin kyläläiset olivat taas ottaneet asian "omakseen", koska väkeä oli talkoissa mukavasti.

Ensin katkaistiin pisimmät kuusiaidan puut ja sitten olikin jo kahveen aika. Pöytä oli laitettu koreaksi ja oli siinä hymyssä pitelemistä, koska perunarieskakin näytti nauravan.(Paikalla olleet ymmärtävät mistä oli kyse).

Hetken turistuaan kahvikupposen ääressä väki lähti jatkamaan uurastustaan. Kyllä siinä kuusi sai kyytiä, kun koulun tienoo siistiytyi heti kerralla. Taisi siinä yksi nuorimmista talkoolaisista pudota puustakin työn tuoksinnassa, mutta onneksi ei käynyt kuinkaan.

Kiitos kaikille talkoolaisille! Yhdessä tekekemisessä on sitä JOTAIN :)

Talkoopäiväksi meille annettiin myös hyvä sää: ei ollut kuuma eikä kylmä! Ja kuusenkatkaisutöiden jälkeen tulikin jo seuraavina päivinä kunnon lumisateet, eli ajoitus oli täydellinen!

Kumpulan kyläseura