Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Netti-tv:ssä naisten SM-Liigaa PislaPloki vs. OrPo

8.4.2010 Aaro Toppinen / Kyyjärven Mediamyllärit ry

URHOtv mahdollisti sen, että perjantaina 9.4.2010 Nopola News netti-tv:ssä nähdään livenä naisten lentopallon SM-Liigan 2. pronssiottelu.

Nopola Newsin netti-tv:n tuotantotiimi valmistautuu historiansa tärkeimmän ottelun tuottamiseen, sillä perjantai-iltana Pihtipudas-salissa vastakkain asettuvat PislaPloki ja OrPo Orivedeltä. Pronssimitalit ovat katkolla Orpo:lle, mutta helpolla pisteet eivät ole otettavissa tunnetusti fanaattisen kotiyleisön edessä. Nähtäväksi jää istuuko rumpupatterin taakse itse kunnanjohtaja Erkki Nikkilä vai kuka lie?

URHOtv omistaa mm. lentopallon SM-Liigan otteluoikeudet ja suuri kiitos kuuluukin URHOtv:lle siitä, että ottelun lähettäminen Nopola Newsin jakelukanavien kautta mahdollistui. Kiireistä johtuen, viime tinkaan venyneiden neuvottelujen tuloksena päästiin kuitenkin lopulta yhteisymmärrykseen siitä, että lentopalloväelle on syytä tarjota tämä huippujännittävä mitalipeli. URHOtv:n tuotantokoneistolle streamia ei vielä tällä kertaa saada toimitettua, mutta kukapa tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Ottelun selostajana toimii Järviradiosta ja Kyky-Betsetin kotipeleistä tuttu Lasse Mansikka-aho ja kommentaattorina Kokkolan Tiikerit tällä kaudellla liigakarsintoihin luotsannut Matti Försti, jota tiettävästi myös lentopalloilun käveleväksi tietosanakirjaksikin tituleerataan. Avaussyöttö ilmaan klo 18.30, mutta lähetys eetterissä haastatteluineen jo hyvissä ajoin ennen.

Toivottavasi kaikki toimii tammikuiseen malliin, sillä tuolloin samasta salista lähettiin yli 20 tuntia lentopalloa nuorten SM-alueturnauksesta kolmen päivän aikana.

Tervetuloa linjoille!

Nopola News tuotantotiimi
URHOtv / Arttur Kulvik ja Timo Pesonen