Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sulkapallo viuhahteli pitkänäperjantaina

5.4.2010 Juttuvinkki Päivi Kantonen / Irma Mäkelä/ Mediamyllärit

Pitkänäperjantaina pelattiin Alajärven Uusikylässä toista kertaa sulkapallon nelinpeliturnaus.

Tapahtuman järjesti lentopallopeleistä ja Ruskaturnauksesta tuttu Keijo Kantonen. Viime vuonna turnaukseen osallistui kuusi joukkuetta, mutta nyt innokkaita pelaajia oli kahdeksan joukkueen verran.

– Liikuntahallin koko rajoittaa osallistujamäärää. Pelit pelataan yhdellä kentällä, minkä vuoksi osallistujia ei voi olla liikaa, ettei turnaus veny liian pitkäksi. Nyt turnaus kesti noin viitisen tuntia ja jokaiselle parille tuli kuusi peliä, mikä oli hyvä määrä. Seuraavalla kerralla mukaan mahtuisi ehkä vielä pari joukkuetta lisää, Kantonen arvioi.

Sulkapalloturnaus oli kaikille avoin ja siihen osallistui pelaajia Alajärveltä ja Kyyjärveltä. Enemmistö osallistujista oli miesjoukkueita yhtä sekaparia lukuun ottamatta.

– Turnaus meni hyvin ja osallistujat olivat tyytyväisiä. Tasoltaan pelit olivat tiukkoja ja pelaajat melko tasaisia. Ottelut pelattiin kahdessa lohkossa, joiden jälkeen kisattiin vielä ristikkäisottelut ja finaalipelit. Kolme parasta joukkuetta palkittiin pokaalein, Kantonen kertoo.

Sulkapalloturnauksen voiton veivät alajärveläiset Heikki Luoma-aho ja Teemu Kattelus, jotka olivat pelanneet sulkapalloa jo pitkään yhdessä. Toiselle sijalle sijoittui viime kerran kultamitalisti Tuomas Mäkelä, joka pelasi pelinsä vaihtuvan parin kanssa. Hopeaa hän sai Juhani Kantosen kanssa, kun pronssille jäivät Jouni Saukko ja Heikki Viitasaari.

– Tunnelma kyläkoululla oli rento ja mukava. Kaikki kannustivat toisiaan ja pitkäperjantai oli ajankohtana hyvä, kun ihmisillä oli vapaata. Seuraavan kerran turnauksen voisi järjestää syksyllä, Kantonen suunnittelee ja kiittää osallistujia sekä sponsoreita.

Erityiskiitoksen hän lähettää Kyyjärven Paletti Sportille, joka sponsoroi turnauksen sulkapallot. Muut sijoitukset olivat: 4. Kari Kantonen ja Ville Iiruu, 5. Päivi Kantonen ja Jyri Kainu, 6. Heikki ja Jyrki Kainu, 7. Jukka Kainulainen ja Juhani Kantonen ja 8. Tuukka Ulvila ja Keijo Kantonen. -pk

Kuvateksti:
Mitalijoukkueet Jouni Saukko (vas. tak.), Heikki Viitasaari, Juhani Kantonen ja Tuomas Mäkelä sekä voittajapari Teemu Kattelus (vas. ed.) ja Heikki Luoma-aho.