Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kesäntekoa!

Mistäs nyt Kyyjärvellä tiedetään, että kesä on tullut kun Leijonat lakkasivat 40 vuoden jälkeen järjestämästä maksullista jäidenlähtöveikkausta.


Kyyjärven keskustan rakennusperinnön inventointityö uudistetaanKevät!"Urbaanin unelman" jatkoa!KOKOKOKKOKevään kohinaaAuma-ahon metsätiellä kelirikkoERÄKARTANOLLA TAPAHTUU

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

ERÄKARTANOLLA TAPAHTUU

27.03.2010 Erämiehet/Matti

PÄÄSIÄINEN LÄHESTYY

 

Pääsiäislauantaina 03.04.2010 Eräkartanolla hätistellään noidat kokko valkealla ja savulla jota on luvassa osoitteessa Nurmijoentie 296, Kuvassa takana oleva kokko savuaa varmasti siitä voin ainaki antaa takuun.


25.03 kokoonnuimme sankoin joukoin, niin kuin seurassamme on tapana, ideoimaan ohjelmaa tälle lauantaille ja tulihan niitä ideoita, vieläkin voimme ottaa vastaan oikein hyviä.

 

Ohjelmaa siis on luvassa ainakin lapsille ja lapsenmielisille.

Pikkurullit palkitaan.

Kokko sytytetään klo19 tietämissä tai sitten myöhemmin, miten muilta hommilta joudetaan, se taitaa olla pääasia että syttyy.

 

Eräkartanon tiloja on jo käytetty aika mukavasti, lisää varauksia kuitenkin vielä sopii. Varaukset toistaiseksi p.0400685841 Matti

 

TERVETULOA KOKOLLE SANKOIN JOUKOIN JA TUTUSTUMAAN TILOIHIN !!


Olemme alustavasti sopineet että Pääsiäisen jälkee aloittelemme taas ne mahottoman mukavat talakoot, seuratkaa tekstiviestejänne ja ilmoitelkaa kavereillenne.


ps. Tulis hangen kanto että pääsisimme paremmin maastoon hiihtelemään ja paistelemaan makkaroita vyötäröltämme.


Kevään odotusta kaikille. Toivottaa Johtokunta