Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Vuokon muistolle

3.4.2010 J.Kauppinen/L.Järvinen

Vuokko Anneli Kinnunen 18.2.1962-20.3.2010

Vuokko syntyi 18.2.1962 Perhossa Kalevi ja Leena Kirvesmäen perheeseen.  Hänen elämänsä alku oli todella haastava, sillä isä  kuoli onnettomuudessa Vuokon ollessa alle 2 viikon ikäinen, jättäen äiti Leenan yksin, kahden pienen lapsen kanssa. Äidin avioiduttua uudelleen Ahti Rokalan kanssa, perhe kasvoi vielä pikku-veljellä.
 
Lapsuutensa Vuokko eli pääkaupunki-seudulla Tikkurilassa,  josta perhe muutti n 30 v sitten, vuonna 1979 Kyyjärvelle.  Vuokko oli Jehovan todistaja, siksi hänelle 14.9.1975 oli tärkeä päivä, sillä se oli päivä jolloin hän osoitti henkilökohtaisen päätöksensä palvella kaiken Luojaa Jehovaa käymällä vesikasteella.
 
Vuokko valmistui merkantiksi Helsingin kauppakoulusta 31.5.1979 ja ensimmäinen työpaikka olikin jo 17 vuotiaana Kyyjärven kunnanvirasto, jossa hän aloitti osa-aikaisena toimistoapulaisena. Vuosien saatossa hän toimi eri tehtävissä keskustoimiston töiden lisäksi mm. lomalautakunnan sihteeri-sosiaalitoimiston toimistovirkailijana, Paletin kauppiasyhdistyksen sihteerinä, mutta päätoimi oli kuitenkin virka Kyyjärven kunnan keskushallinnossa, viimeksi toimistosihteerin virassa, joka  sitten jäikin Vuokon viimeiseksi työksi, peräti 30 v. palvelusajalla. Pitkästä työurasta hänelle ojennettiin tammikuussa 2010 Suomen Kuntaliiton kultainen ansiomerkki.
 
12.7.1991 Vuokko avioitui Jukka Kinnusen kanssa,  yhdessä he saivat viettää 19 yhteistä vuotta. Vuokko oli luonteeltaan positiivinen, ahkera, auttavainen, luotettava, hän rakasti luontoa ja oli onnellinen ihminen. Rakkaus luontoon näkyi, Vuokon ja Jukan kesälomat suuntautuivatkin mökille Kivijärven rannalle, kalastuksen ja luonnon rauhan pariin.
 
20.3.2010 oli päivä jolloin Vuokon elämä päättyi, hän nukkui pois keskuudestamme Keski-Suomen keskussairaalassa. Hänet laskettiin haudan lepoon 3.4.2010. Suremaan ja kaipaamaan jäivät puoliso, äiti ja veljet puolisoineen sekä sukulaiset, ystävät  ja työtoverit.