Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

"Kuka pelkää noitia?"- näytelmä Netti-TV:ssä

Yläkoulun oppilaiden näytelmä "Kuka pelkää noitia" Rientolassa tänään torstaina alkaen kello 18.00.


Netti-TV:ssä tänään kunnanvaltuuston kokousDigiajan arkea ja unelmia - ITK2010Mediamylläreiden jäsenmaksu

Yhteistyökumppanit

Mediamylläreiden jäsenmaksu

15.3.2010 Irma Mäkelä / Mediamyllärit

Huhtikuun loppuun mennessä vuoden 2010 jäsenmaksun maksaneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Kyyjärven Mediamyllärit ry:n jäsenmaksu on 10€/kalenterivuosi.
Varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki Kyyjärvellä vakituisesti asuvat Suomen kansalaiset. Varsinaisella jäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksessa.
Kannatusjäseneksi voivat liittyä kaikki muut yksityishenkilöt ja oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa.
HUOM! Kaikki yhdistykset ja järjestöt liittykääpä tekin Mediamylläreiden kannatusjäseniksi ja olette näin tukemassa maailman mainioimman verkkojulkaisun Nopola Newsin taustayhdistystä.

Nopola Newsin 5-vuotisjuhlapäivähän on toukokuun 13. päivä, tuolloin Myllyltä lähetetään suoraa Netti-TV lähetystä kello 11.00-16.00 välisen ajan. Suorassa lähetyksessä arvotaan huhtikuun loppuun mennessä maksaneiden jäsenten kesken yllätyspalkintoja. Muutakin mukavaa on tiedossa kyseiselle päivälle, mutta siitä tiedotetaan sitten myöhemmin erikseen.

Jäsenmaksun voi maksaa tilille: Kyyjärven Osuuspankki Tili nro: 476510-253240. Merkitse tilisiirtoon liitytkö varsinaiseksi vai kannatusjäseneksi. Lisäksi on hyvä merkitä yhteystiedot esim. sähköpostiosoite tiedottamista varten. Jäsenmaksun voi käydä maksamassa myös suoraan Myllylle ja samalla voit käydä moikkaamassa yhdistyksen työntekijöitä Irmaa ja Veikkoa.