Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Paletti II:n suunnittelu kiinnosti

Kunnanjohtaja: "Paletti II rakentaminen voisi alkaa vuodenvaihteessa, mikäli rahoituspäätös syntyy"Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Paletti II:n suunnittelu kiinnosti

3.5.2010 Matti Muukkonen

Kunnanjohtaja: "Paletti II rakentaminen voisi alkaa vuodenvaihteessa, mikäli rahoituspäätös syntyy"

Kyyjärven kunta on saanut Paletti II-kauppakeskuksesta yhteensä 18 tarjousta, jotka avattiin maanantaina 3.5. Tarkoituksena on, että seuraavaksi kunnan työ- ja elinkeinotoimi ryhtyy tarkemmin tutustumaan tarjouksiin sekä järjestää neuvottelutilaisuuden potentiaalisimmille. Kunnanjohtaja Matti Muukkosen mukaan tavoitteena on, että alkusyksystä luottamushenkilöillä olisi käytössään riittävästi informaatiota laajennuspäätöksen tekemiseen.

Työ- ja elinkeinoasioiden projektijohtaja Janne Pulkkinen on tyytyväinen saatujen tarjousten määrään ja pintapuolisesti tarkasteltuun laatuun. ”Meillä on monenkokoisia tarjoajia isoista kansallisista toimijoista paikallisiin erikoisosaajiin. Uskon, että Paletin II-osalle löytyy sopiva suunnittelija, jonka luomusten avulla Kyyjärvestä tehdään entistä kiinnostavampi kauppapaikka”, hanketta tähän asti johtanut Pulkkinen kertoo.

Kyyjärven Paletin II osaan ovat kiinnostuksensa ilmaisseet tähän mennessä useat yritykset. Kunnan arvion mukaan laajennustarve on ainakin 4500–5500 neliö, joka on tarkoittaa nykyisen kauppakeskuksen kasvamista yli kaksinkertaiseksi. Pulkkisen näkemyksen mukaan 3/4-osaa rakennettavista tiloista olisi vuokrattavissa välittömästi. ”Myös kiinnostusta yrittäjäomistajuuteen näyttää olevan. Lisäksi otamme edelleen vastaan neuvottelupyyntöjä koko hankkeen yksityistämisestä”, Muukkonen kertoo.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.