Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Riihikirkko täyttyi

Juhannuksen jumalanpalveluksessa kirkko oli täynnä. Onneksi oli kaunis sää, joten ulkopuolellakin saattoi istua ja olla mukana jumalanpalveluksessa.


Juhannuksena RiihikirkkoonKiviranta on yhteinen hankeYhteisvastuukeräys tuotti huipputuloksen!Lappajärvi kierretty!Kesäillan konsertti”Laulun runsautta, kylvämättä kasvavaa”

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yhteisvastuukeräys tuotti huipputuloksen!

16.6.2010 Riitta Kytölä/Kyyjärven seurakunta

Yhteisvastuukeräys on taas kerran päättynyt ja hyvältä näyttää! Kyyjärven seurakunnassa keräys tuotti tänä vuonna yhteensä 6399 euroa!

Yhteisvastuukeräystä kerättiin monin tavoin.

Kinkereillä ja Yhteisvastuujuhlissa on kannettu yhteitä vastuuta koko kevään. Ahkerat listakerääjät ovat kiertäneet ovilla. Näihin kuuluvat myös rippikoululaiset, jotka kiersivät kirkonkylällä keräämässä listojen ja lippaiden kanssa. Oli Haiti-iltaa ja Kevätlaulajaiset!

Huhtikuussa oli lista-arpajaiset ja kirkkovaltuutetut hoitivat hienosti homman kotiin myymällä kukin listallisen arpoja. Myös pankilla, apteekissa ja Kylätuvalla oli muutama lista ja nekin kaupattiin asiantuntevalla tarmolla jo tutuksi tulleeseen tyyliin! Kaikkiaan tuhannesta arvasta jäi myymättä vain 66 arpaa!

Yhteisvastuukeräyksen tämän vuoden tuottohan käytetään Haitin (siellä tarvitaan apua vielä pitkään!) ja köyhien lapsiperheiden auttamiseen.

Lämpimät kiitokset kaikille keräykseen tavalla tai toisella osallistuneille!