Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Pölkissä :-)

Helluntaiseurakunnan teltta oli jo kerran pystyssä helluntaiseurakunnan omalla nurmikentällä, mutta nyt on vuorossa Pölkin kylä. Jokusen vuoden tauon jälkeen teltta pystytetään entiselle paikalleen entisen Pölkin koulun pihalle.


Kirkossa juhlittiin ja muisteltiinMessualueella on kirkko"Suomenselkä" messu kirkossa"Jambo!" leiriltäJääkaappi tarpeen!Konfirmaatio kirkossaJuhlasunnuntai kirkossaKaunis kesäilta :-)Rippileirillä Kuusamossa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kaunis kesäilta :-)

8.7.2010 Mirjam Huotari

Helluntaiseurakunnan kesäkausi on jo vauhdissa. Tällä hetkellä kokousteltta on pystyssä rukoushuoneen parkkialueen nurmella. Tästä illasta lähtien vierailijana mukana on Mika Turunen, Äänekosken helluntaiseurakunnan pastori.

Kesäkausi alettiin jo viime kuussa, mutta nyt ovat käsillä perinteiset telttakokoussarjat. Ainakin kesäisillä säillä meitä on siunattu, mutta luonnollisesti me odotamme muitakin siunauksia.

Eilisiltana eli keskiviikkona rukoushuoneen pihan telttasarja aloitettiin ihan oman seurakunnan joukoilla, mutta tästä illasta eli torstai-illasta lähtien mukana on Mika Turunen Äänekoskelta. Mikan julistus on elävää ja arkea lähellä olevaa. Tervetuloa ottamaan selvää, mutta sitäkin innokkaammin toivotamme sinut tervetulleeksi ottamaan selvää siitä, mitä taivaan Isällä on sinulle annettavana.

Kaiken kaikkiaan telttasarjan tilaisuuksissa ovat muuten mukana: Mirjam Huotari, paikallisen helluntaiseurakunnan oma pastori; helluntaiseurakunnan kuoro; Johannes ja Maria Huotari, Mirjamin pikkusisarukset; Kalevi Lahti, yksi seurakunnan vanhimmistoveljistä; Pirjo Kainu, seurakunnan kantavia musiikkivoimia; Liisa Pölkki, yksi seurakunnan laulupuolen vahvoista tukipilareista; Matleena Poranen, edustaa seurakunnan nuorisoa ja kuka tietää mitä vielä :-) Ei muuta kuin rohkeasti telttaan sisälle ja taivaallisella Isällä on varaa yllättää :-) Siispä torstaina 8.7, perjantaina 9.7. ja sunnuntaina 11.7. kello 19 helluntaiseurakunnan nurmelle kesäillasta nauttimaan :-)