Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Pölkissä :-)

Helluntaiseurakunnan teltta oli jo kerran pystyssä helluntaiseurakunnan omalla nurmikentällä, mutta nyt on vuorossa Pölkin kylä. Jokusen vuoden tauon jälkeen teltta pystytetään entiselle paikalleen entisen Pölkin koulun pihalle.


Kirkossa juhlittiin ja muisteltiinMessualueella on kirkko"Suomenselkä" messu kirkossa"Jambo!" leiriltäJääkaappi tarpeen!Konfirmaatio kirkossaJuhlasunnuntai kirkossaKaunis kesäilta :-)Rippileirillä Kuusamossa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Rippileirillä Kuusamossa

1.7.2010 Olavi Vallivaara

Tämän kesän rippileiri oli Kuusamossa 20-25.6.2010.

Oivangin nuorisokeskus oli meidän tukikohtamme. Hyvä ja hieno paikka Kuusamon ja Rukan puolessa välissä. Sieltä käsin teimme vaelluksia Oulangan kansallispuistoon, Juumaan ja Konttasesta Valtavaaran kautta Rukalle. Yyöttömän yön vaellus oli Riisitunturilla. Aina välillä opiskeltiin, laulettiin ja syötiin. Leiriltä jäi mukavat muistot. Sää suosi  meitä ja hienoinen tuulen vire piti hyttysystävämme etäämpänä. Paluumatkalla kävimme tutustumassa Suurpetokeskukseen. Meitä oli reisussa mukana yhteensä 15, joista riparilaisia yhdeksän. Isoisina toimivat: Mari Halmesaari, Silja Lammi ja Priitta-Kaisa Vallivaara. Lisäksi olivat kanttori, kirkkoherra ja chaföörinä Reijo.
Konfirmaatio on Kyyjärven kirkossa sunnuntaina 11.7.2010, jonne toivotamme vanhemmat, kummit ja kaikki ystävät tervetulleiksi. Rippikoululaisten konfirmaatioharjoitus ja loppukuulustelu on lauantaina 10.7.klo 17.