Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Esiintyykö jättiputkea vielä Kyyjärvellä?

Vikuri - vieraslajit kuriin - hankeesta voi saada apua sen hävitykseen.


PARKKOSIA 2008

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

PARKKOSTEN SUKUA NURMIJOELLA

25.07.2010 Matti Lassila

Sukukokous Eräkartanolla 24.7.2010

Suuret kiitokset sukumme jäsenille, oli ensimäisen virallisen sukukokouksen aika, johon osallistui reilut 90 henkeä. Kokous sujui leppoisasti, puhetta johti Veikko Johannes Vaitonpoika Ahlqvit asian tuntemuksella ja kaikki asiat saatiin paperille jonka kirjoitti Aliisa Annikki Kaarlontyttö Kyrönlahti e. Lassila

Maittavan ja ravitsevan ruuan jälkeen täytti salit kova puheensorina, kokouksen ja vapaan keskustelun jälkeen maistuikin jo täytekakku ja kahavi, ruoka puolesta vastasi Timo ja Matti.

Vaikka ei ollutkaan mitään ennakkoon sovittua ohjelmaa, hanurimusiikkia lukuunottamatta, kun oli kovinkin paljon kyseltävää, niinkuin on Parkkosilla on tapana, aikaa vierähti rapiat viisi tuntia ja vielä jäi paljon asioita selvittämättä, joten sovimme seuraavan tapaamisemme näissä merkeissä kolmen vuoden päähän.

Miettikääpä tätä?
Yksi esivanhemmista Juho (Johan) Eliaksenpoika Parkkonen joka on syntynyt 25.12.1847 Kyyjärvi Saunakylä, hänellä syntyi kahden puolison kanssa lapsia 15
jos neljännes heidän jälkeläisistään kokoontuisi olisi joukko jo mahtava.

Saatika jos kokoontuisi esi isämme Gabriel Eliaksenkoika Kurkelainen/Parckoin s.1660 Sysmässä jälkeläiset, minkä kokoinen olisikaan joukkomme. mutta nytkin oli komea "kööri" Parkkosia mistä saamme olla onnellisia että pidämme yhtä näinkin paljon.
Vielä kerran kiitos teille kaikille ja oikein hyvää loppukesää!!
toivoo.
Matti Hermanni Kaarlonpoika Lassila