Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Seurakuntavaalit on sopuvaalit

Tämän syksyn seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi 15.9.2010 klo 16. Yksi ehdokaslista jätettiin määräaikaan mennessä.


Anne ja Heikki Noposen koti siunattiin”Gochisosama deshita!”Itadakimasu! - Syödään japanilasittain!Hiljaisuuden messuJari Kuusi siirtyy Tampereelle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Seurakuntavaalit on sopuvaalit

15.9.2010 Olavi Vallivaara

Tämän syksyn seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi 15.9.2010 klo 16. Yksi ehdokaslista jätettiin määräaikaan mennessä.

"Kyyjärvi-listassa" oli 15 ehdokasta ja 6 varaedustajaa. Vaalilautakunta totesi kokouksessaan, että seurakuntavaalia ei tule, koska kirkkovaltuustoon valitaan 15 jäsentä. Sopuvaali merkitsee sananmukaisesti "sopuisaa" valintaa. Ainakin samalle listalle on mahtunut eri poliittisia ja hengellisiä näkemyksiä. Ilmeisesti seurakunnassa ei ole suurempia ristiriitoja. Voihan se merkitä myös passiivisuutta. Ei haluta osallistua vastuunkantamiseen. Joka tapauksessa seurakuntavaalien ehdokkaat ja kirkkovaltuustoon valitut olivat seuraavat henkilöt:

Bergman Esa-Pekka, Eskelinen Eija Inkeri, Honkanen Jaana Maria, Huumarkangas Markku Aati Matias, Jääskeläinen Ritva Annikki, Lampinen Eeva-Liisa Elisabet, Noponen Heikki Valtteri, Pölkki Leena Alina, Pekkarinen Pentti, Sauramäki Lasse Juhani, Tamminen Raimo Juhani, Ulvo Arvo Olavi, Kaltiainen Tapio Antero, Kotanen Pirkko ja Hokkanen Aarto Johannes.

Varajäseniksi on nimitetty: Lillvis Tuula Helena, Leppänen Alpo Ilmari, Pölkki Päivi Helena, Salama Leena Hannele, Seppänen Tarja Maarit ja Koivisto Erkki Juhani.

Kirkkovaltuustosta luopui 8 entistä jäsentä. Naisten osuus laski kahdeksasta kuuteen ja näin kirkkovaltuusto muuttui miesenemmistöksi. Kirkkovaltuutettujen ikä laski. Uuteen kirkkovaltuustoon tulee kaksi alle kolmekymppistä.