Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Seurakuntavaalit on sopuvaalit

Tämän syksyn seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi 15.9.2010 klo 16. Yksi ehdokaslista jätettiin määräaikaan mennessä.


Anne ja Heikki Noposen koti siunattiin”Gochisosama deshita!”Itadakimasu! - Syödään japanilasittain!Hiljaisuuden messuJari Kuusi siirtyy Tampereelle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Itadakimasu! - Syödään japanilasittain!

30.8.2010 Riitta Kytölä/Kyyjärven seurakunta

Lauantaina 11.9. kello 10-13 kokoonnutaan tekemään ruokaa japanilaiseen tapaan seurakuntasaliin. Ateriaan kuuluu misokeitto, mazegohan (=sekoitettu riisi), shogayaki (=inkivääriliha) sekä salaatti. Aterian hinta on 17 euroa ja tuotto menee lähetystyön hyväksi.

Meitä oli pieni joukko vuosi sitten Lohtajan Ohtakarissa "Lähettäjänä lähetystyössä" -päivillä. Siellä valmistimme yhdessä japanilaisen aterian. Ruuanlaitto yhdessä oli hauskaa ja vielä hauskempaa sen syöminen, varsinkin puikoilla ensimmäistä kertaa!

Nyt olemme vuokranneet japanilaisen astiaston Kyyjärvelle. Tule kokeilemaan pysyykö riisi puikoissa!

Ilmoittautumiset Riitalle p. 045-129 1622 viimeistään maanantaina 6.9. Jos et halua osallistua ruuan tekemiseen, voit ilmoittautua ja tulla myös pelkästään syömään! Ja jos ei riisi pysy puikoissa, niin voihan sitä turvautua haarukkaan, ettei tarvitse nälkäisenä pois lähteä!