Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yrityspalveluneuvontapäivä 17.9.

Työttömäksi jäänee ja yrittämisestä kiinnostuneet voivat varata ajan palveluohjaukseen


Avoin työpaikkaTyöpaikkailmoitus

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Työpaikkailmoitus

1.9.2010 Juttuvinkki/Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Etsivä nuorisotyöntekijä, Keski-Pohjanmaan maaseutuopisto / Perhon yksikkö

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Perhon maaseutuopistolle, Perhon - ja Kyyjärven kunnalle harkinnanvaraista valtionavustusta etsivän nuorisotyön käynnistämiseksi. Rahoitusta on myönnetty yhden työntekijän palkkaamiseen.

Etsivä nuorisotyöntekijän tehtävänä on tavoittaa ne nuoret, jotka ovat esim. keskeyttäneet toisen asteen opinnot, jättävät asevelvollisuuden kesken, jäävät työttömiksi tai ovat ilman jatko opiskelupaikkaa. Vastuualueena on myös yhteistyö nuorisotoimen, työvoimatoimiston, sosiaalitoimiston, peruskoulun, lukion ja toisen asteen oppilaitoksien sekä muiden yhteistyötahojen kanssa, jotta kukaan nuori ei jäisi ilman vaihtoehtoja ja apua. Etsivä nuorisotyöntekijä toimii työparina työpajaohjaajien kanssa. Etsivä toimii puolet ajasta Perhossa ja toisen puolen työajasta Kyyjärvellä.

Pätevyysvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto, nuoriso – ohjaajan, sosionomin tai jokin muu opistotasoinen tutkinto. Kokemus nuorisotyöstä, hanketyöskentelystä ja – raportoinnista katsotaan eduksi. Kyyjärveläiset hakijat ovat etusijalla etsivän nuorisotyön toimeen.

Työ alkaa syyskuussa ja kestää noin vuoden. Työ on kokoaikatyö sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6§:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja: Jyrki Huopana 050-383 8052

Hakemus, johon tulee liittää CV ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista tulee toimittaa 16.09.2010 mennessä Perhon maaseutuopistolle osoitteella:

”Etsivä työpari”, Perhon maaseutuopisto, Matti Louhula, Haanentie 26, 69950 Perho