Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pyhäinpäivänjuhla

5.11.2010 Olavi Vallivaara

Lauantaina 6.11. vietämme Pyhäinpäivää. Muistelemme poisnukkuneita rakkaitamme. Kynttilät syttyvät hautausmaalla ja kirkossa.

Pyhäinpäivänä Kyyjärven kirkossa on messu ja vanhusten kirkkopyhä, johon on kyliltä järjestetty autokyydit. Messussa palvelevat oman srk:n työntekijät, diakoniatyön johtokunnan jäsenet ja kirkkokuoro. Messun jälkeen diakoniatyön johtokunta tarjoaa kirkkokahvit. Pyhäinpäivänjuhla on kirkossa, jossa sytytetään viime pyhäinpäivän jälkeen kuolleille seurakunnan jäsenille ja Kyyjärven hautausmaahan haudatuille kynttilä.

Kynttilä syttyvät tänä pyhäinpäivänä seuraaville poisnukkuneille: Laina Kirvesmäki, Voitto Rikkinen, Esa Oikari, Aino Tamminen, Anna Tarvainen, Tyyne Mäntylä, Taimi Jaakkonen, Siiri Honkonen, Hugo Kemppainen, Olavi Rahkonen, Veikko A Noponen, Salme Liski, Ilpo Hietikko, Otto Pohjonen, Johanna Ahtolahti, Eino Korpeinen, Uuno Lehtonen, Kerttu Kotka, Anna-Liisa Rajamaa, Bertta Vehkamäki, Kaija Isoaho, Leevi Lampila, Katri Lehtinen, Vuokko Kinnunen, Irja Kytölä, Paula Aurolahti, Katri Minkkinen ja Esa Kotanen. Yhteensä 28 kynttilää syttyy pyhinpäivänjuhlassa. Muistelemme rakkaita ihmisiä ja rukoilemme itsellemme voimaa eronikävään ja siihen elämänvaiheeseen, jota nyt elämme. Tervetuloa Pyhäinpäivänjuhlaan kaikki seurakuntalaiset ja erityisesti poisnukkuneitten läheiset!