Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

Lokakuun JYP - juniori

9.11.2010 Heikki Hänninen

"Ville on sisäistänyt nopeasti jyväskyläläisen jääkiekkoilun ytimen"

Jyväskylässä Voionmaan lukiossa opiskeleva Ville Hänninen ( 16 v.) on innokas  jääkiekon pelaaja. Hän pelaa tällä hetkellä jääkiekkoa JYP:in B2 - joukkueessa. Radio Jyväskylä ja JYP olivat huomioineet nuoren miehen taidot kun he valitsivat Villen lokakuun 2010 JYP:in junioripelaajaksi. Tähän palkintoon vaikuttavat pelilliset taidot ja koulumenestys. Palkintona oli hieno kunniakirja, stipendi, liput Kalpa - Jyp peliin sekä aloitus kiekon pudottaminen kyseiseen peliin. Palkitseminen tapahtui Synergia-areenalla pe 29.10.2010.
Urheileminen on Villeä kiinnostanut aina. Jo 5v aloiteltiin yleisurheilulla. Ville innostui noin 10 v. iässä jääkiekosta. Ensiksi ostettiin käytetyt varusteet, jotka löytyivät sopivasti omalta kylältä. Näillä varusteilla pärjättiin pari vuotta. Siihen aikaan jääkiekko harrastus ei ollut Kyyjärvellä  niin suosittua kuin tänäpäivänä. Peliura aloitettiin Karstulan Kivan joukkueessa. Sieltä saatiin hyvät eväät tulevaan harrastukseen. KIVA:n joukkueessa Ville pelasi kolme kautta. Kaksi kautta pelattiin Saarijärven NMKY:n joukkueessa. Siellä pelimatkatkin jo pitenivät jopa Kuusamoon asti. Seuraavaksi oli vuorossa Ähtärissä pelaaminen KIEHA:n ( Kiekko-Haukat ) joukkueessa. Tämä kausi oli erittäin kehittävä sillä hän pelasi 2v vanhempien kanssa. Kieha:ssa hankittu pelikokemus olikin ratkaiseva tekijä kun keväällä 2010 JYP:in organisaatio haki pelaajia riveihinsä. Pääsiäisenä pidetyissä karsinnoissa "Villen" tavoite totetui kun hänet valittiin JYP:in joukkueeseen. Harjoitukset alkoivatkin Jyväskylässä toukokuussa.
Tällä kaudella on pelattu alkukarsinnat ja JYP:in B2 - joukkue tuli sarjassa toiseksi varmistaen näin paikan B2 - nuorten SM - sarjaan. Sarja alkaa 6.11.2010. Pelejä voi seurata Suomen jääkiekkoliiton tulospalvelun kautta http://www.finhockey.fi/tulospalvelu/b2-nuorten_sm-sarja/ . Kotipelejä voi käydä katsomassa myös Jyväskylässä harkkahallissa.
Menestystä JYP:in B2 joukkueelle tuleviin peleihin.
Kiitos Kyyjärven Mediamyllärit ry:lle videon editoinnista.
Heikki Hänninen