Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Välähdyksiä nykykoulusta - muistoja menneestä 1

Kyyjärven koululaitokselle tuli tänä syksynä täyteen 125 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi päätimme seiskaluokkalaisten kanssa tehdä pienen kurkistuksen menneeseen. Millaista koulu on ollut oppilaiden omien vanhempien ja isovanhempien kouluvuosina? Haastateltavana oli Eero Turpeinen, joka on käynyt koulunsa 70-luvulla ja Kaisa Herrala, joka kävi koulunsa liki 80 vuotta sitten. Molemmat ovat käyneet koulunsa Kyyjärvellä.



Jouluaskartelupaja nuorilleVälähdyksiä nykykoulustaMitä kuuluu MLL:lle ?"PIMMEE 10"Välähdyksiä nykykoulustaVälähdyksiä nykykoulusta - osallisuus elämäänRetki HelsinkiinLASTEN PIITUSTUKILPAILUN ARVONTATULOKSETSynttärijuhlaaVälähdyksiä nykykoulustaVälähdyksiä nykykoulustaHead, Hands, Heart , HealthLasten piirustuskilpailu

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

"PIMMEE 10"

23.11..2010

Seikkailijat yöretkellä ja mitä siellä tapahtui.

Kyypartiolaiset seikkailijat olivat 19.-20. 11. yliyönretkellä Harsunkankaan hiihtomajalla. Majapaikkamme oli kuin hotelli, ei tarvinnut palella teltoissa.

Heti tytöt valloittivat vintin, pojat saivat tyytyä alakertaan. Pojat pelasivat korttia yön, päivät,illat ja aamut.Tytöt kikattelivat kaikkialla minne menivät. Ulkona leikittiin pimeitä leikkejä ja vuoltiin. Iltanuotio pidettiin sisällä."Nuotiona" toimivat kynttilät.

Lauantaina saatiin retkivahvistusta muutamasta sudenpennusta. Päivän ohjelmassa oli leiriolympialaiset. Leiriolympialaisten lajeina oli köydenveto,sokkoviesti,ilmapallojen puhkominen tikalla,pulkkaviesti,tulitikun heitto ja gangsterisota . Lounas oli klo 12.00 ja mahat täytettiin sörsselsönillä. Sen jälkeen mentiin jatkamaan olympialaisia. Kisa päättyi survivor-nuotiokisaan. Jotta kisa saatiin päätökseen jouduttiin lainaamaan tulitikkuja usealta lastansa hakemaan tulleelta vanhemmalta.

Retki päätettiin palkintojen jakoon. Viimein saatiin suut makiaksi. Olimmehan  selvinneet melkein vuorokauden ilman herkkuja!!

Iso kiitos Pylkkösen Pauliinalle joka mahdollisti yliyön retken tulemalla valvojaksi ja ohjaajaksi retkelle!!!

KyPa:n Seikkailijat

Ps. Kirjoitus on seikkailijoiden laatimat ja on osa toimittajataitomerkkiä. Myös kuvat  kuuluvat tehtävään.Retken johtajana toimi Patovistin Marjaana. ISO kiitos myös hänelle. Sunnuntaina 21.11. pidettiin partiokirkko, johon mm. retkellä olleet osallistuivat valmistelemalla kahvituksen sekä tiskaamalla ja siivoamalla . HIENOA!

Kyy Eki