Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunnanjohtajan virka avoinna

7.10.2010 Kyyjärven kunnanhallitus / AT

Kyyjärven kunnanjohtajan virka haettavana 2.11.2010 klo 15.00 saakka.

Kunnanhallituksen 4.10.2010 tekemän päätöksen mukaisesti julistetaan virka haettavaksi seuraavasti:

" Kyyjärven kunta on eteenpäin suuntautuva ja vireä kunta pohjoisessa Keski-Suomessa Pohjanmaan portilla. Sijaintimme valtateiden 13 ja 16 risteyksessä on liikenteellisesti yksi Suomen parhaista, josta osoituksena mm. vilkas ja laadukas kauppakeskus Paletti.
Loistavan sijainnin lisäksi panostamme voimakkaasti  yritystoiminnan kehittämiseen ja elinkeinorakenteen vahvistamiseen. Kyyjärvi tituleeraakin itseään Suomen yrittäjähenkisimpänä kuntana.

Haemme joukkomme johtajaksi ja kehitystoiminnan veturiksi energistä

KUNNANJOHTAJAA
toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen.

Edellytämme virkaan valittavalta vähintään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon. Suomen kieltä valitun tulee osata erinomaisesti ja ruotsiakin tyydyttävästi. Arvostamme lisäksi johtamiskokemusta, talouden ja elinkeinoelämän tuntemusta, yhteistyökykyä sekä kehittämismyönteistä työotetta. Työtehtävien painotus on elinkeino- ja yritysasioiden hoidossa ja tehtäviin kuuluu mahdollisesti myös kunnan tytäryhtiöiden toimitusjohtajuus.

Viran täytössä noudatetaan puolen vuoden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan Kyyjärven kunnanvaltuustolle ja toimitetaan 2.11.2010 klo 15.00 mennessä osoitteella Kyyjärven kunnanhallitus, Honkalehdontie 8, 43700 Kyyjärvi tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@kyyjarvi.fi

Lisätietoja antavat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Maija Uusisalo, puh. 0400-627 294, maija.uusisalo(at)kyyjarvi.fi sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja Jouko Huumarkangas, puh. 040–752 1272, jouko.huumarkangas(at)kyyjarvi.fi

Virkaan voidaan valita myös suostumuksensa antanut henkilö, jonka kelpoisuudesta on annettu selvitys.

Internetissä lisätietoja Kyyjärvestä löydät osoitteista www.kyyjarvi.fi ja arkisto.nopolanews.fi

Kyyjärvellä 4.10.2010
Kunnanhallitus