Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Poikaketut tyytyi yhteen erään, betonimiehet tahtoi kolme

7.12.2010 Kyyjärven Kyky / Hannu Kalliojärvi

Kyyjärven Kyky jatkoi voittojen tiellä ykkössarjassa.

Rovaniemen vieraat tyytyivät ensimmäisen erän voittoon, sitten heräsi kotijoukkue ja väänsi loput kolme kotiin. Pelin taso oli kaukana edellisestä Kuutosten vierailusta. Sarjataulukkoa oli ilmeisesti tuijotettu liikaa. Vaikeaa oli läpi ottelun mutta kokemus ja hyvin menneet syksyn pelit auttoivat meidät voittoon. Argo Arakin kokemus ja Paanasen Jannen puollustukset sytyttivät joukkueen taistelemaa voiton kotiin.

Neljäs erä oli jo menossa pohjoiseen, mutta Mäkelä - Niemi akseli kävit tuuraamassa Madista ja Henkkaa, joten saatiin rytmin muutoksella käännettyä peli. Voitto oli meille arvokas, sarjapaikan uusiminen saattoi jo varmistua mutta taistelu jatkuu. Pisteitä on vielä jaossa ja kaikki on mahdollista. Vierailijoiden Kiselevs ja Ozolins olivat Napan parhaimmistoa palkitun Visa Hongan ohella. Betonomiesten palkittu oli raudoittaja Arak.
Asentaja Paananen ylsi muutamiin loistopuollustuksiin.
 
Viimeinen taistelu ennen joulua Kyky-Betset miehistöllä on Himangalla Urheilijoiden legendaarisessa kaarihallissa. HU-Kalajoki on Kykyn ohella toinen yllättäjä sarjassa. Viimekauden karsijat ovat kääntäneet kurssinsa ja molemmila seuroilla on kova hinku päästä pelaamaan kevään ylempiä jatkokarsintoja. 12.12. kaarihallilla on edessä huikea kamppailu tärkeistä pisteistä. HU:n riveissä pari brassia ja kotiinpaluun tehnyt Antti Ylitalo yhdessä bulgaari Dimitrovin kanssa laittavat kiviä betonimiesten rattaisiin.

Mielenkiintoisin pelaaja löytyy urheilijoiden riveistä, ikoni Arto Rautio oli vielä muutama vuosi sitten opissa betonimiesten myllärinä. Katsotaan kuinka ”Artsin” resetit on muistissa ja miten  kommunikointi toimii kauden kuumimmassa koitoksessa.