Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Uusi jooga-piiri

Kansalaisopiston jooga-piiri saavutti niin suuren suosion, että päätimme perustaa toisenkin jooga-ryhmän.


Muutoksia jooga-piirin kokoontumisiinHärkäviikot ja reikäleivätAmazin LeaderKevään 2011 uudet kurssit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Amazin Leader

29.12.2010 Juttuvinkki /Irma Mäkelä/Mediamyllärit

MIKÄ SE ON? Amazing Leader on nuorille suunnattu, kansainvälinen maaseututapahtuma, jossa seikkaillaan sisälle suomalaiseen Leader-toimintaan.

Tapahtuma järjestetään yhdessä neljän suomalaisen Leader-ryhmän (Maaseudun Kehittämisyhdistys Viisari ry, Ylä-Savon Veturi ry, Joensuun seudun LEADER-yhdistys ja Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry) ja Suomen maaseutuverkostoyksikön kanssa. 22.-28.8.2011. Viisarin alueella seikkailu vierailee 22.-24.8.2011.

KENELLE?
Seikkailuun osallistuu n. 100 iältään 16-26 v. nuorta ympäri Euroopan. Osallistujat jaetaan ryhmiin, jotka suorittavat matkan varrella erilaisia tehtäviä.

MITÄ SE MEILLE KUULUU?
Tapahtuman toteuttamiseen tarvitsemme paljon yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia, joten haastamme kaikki sidosryhmät, hankkeet, järjestöt, alueen asukkaat ja etenkin nuoret mukaan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Mitä Leaderiin liittyviä kohteita hyödynnämme tapahtumassa? Millaisia toimintatehtäviä järjestämme? Millaista iltaohjelmaa järjestämme yhdessä paikallisten nuorten kanssa?

Järjestämme tapahtuman info- ja ideointitilaisuudet
ti 11.1.2011 klo 17-19 Saarijärven kaupungintalon Rahkola-kokoustilassa ja
ke 12.1.2011 klo 17-19 Pihtiputaan lukiolla.

Tervetuloa sankoin joukoin mukaan, ilmoittautumiset Marille 7.1.2011 mennessä e-mail mari.puro@saarijarvi.fi tai puh. 040 712 2025. Otamme mielellämme jo nyt vastaan myös ilmoittautumisia tapahtuman vapaaehtoistyöhön.

Tapahtumalle on perustettu oma ryhmä Facebookissa, liity joukkoon! Ryhmän nimi on Amaze me Leader! (Huomaa huutomerkki ryhmän nimen perässä.)