Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kuntatiedote

EL:n Kyyjärven yhdistys teki kunnanhallitukselle kuntalaisaloitteen joulukuussa.


Ikäihmisten virkistyspäivä Kivirannassa 20.1.2011Mitäs tänä vuonna tapahtuukaan

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

EL:n jäsenkirje 1 / 2011

14.1.2011 T. Härkönen / EL

Kevätkauden 2011 toiminta

EL:n Kyyjärven yhdistys

Hei, tulkoon loppuvuodesta entistä parempi.

Tervetuloa toimintaan mukaan – jokainen omalla tavallaan omalla panoksellaan. Yhdistys on jäseniä varten!

Kuukausitapaamiset jatkuvat entiseen tapaan: kuukauden toisena keskiviikkona klo 10 alkaen, ellei toisin ilmoiteta. Seuraa Viispiikkistä ja NopolaNewsia, toivon mukaan saamme myös kuntatiedoteen.

Hallitus päätti kutsua vierailijoita tilaisuuteen, mm. uuden kunnanjohtajamme. Musiikkia, kahvittelua, arvontaa ja omatekoista ohjelmaa on tiedossa.

Seutukunnallinen yhteistyö on virinnyt mukavasti ja aiomme mennä oikein linjapiilillä vierailemaan Pylkönmäen yhdistyksen ystävänpäiväjuhlaan ma 14. helmikuuta.

Hirvikosken pelimanniviikon yleisöpäiville järjestämme omakustanteisen matkan to 4.3. Alustavien tietojen mukaan lounas, kahvi ja ohjelma 20 - 30 euroa + matka lähtijämäärän mukaan 10-15 euroa.

Yhdistyksemme kevätkokous pidetään ke 9.3. maaliskuun tapaamisen yhteydessä.

Talviliikuntatapahtumia on tiedossa helmi-maaliskuussa: seurataan säätilannetta. Piirin järjestämä Suuri liikuntapäivä on Piispalassa 14.3.

Perinteinen teatterimatka sijoittunee huhtikuulle.

Pääsiäisenä on tarkoitus järjestää kunnon pääsiäiskokko lankalauantaina 23.4.

Toukosiunaus on sovittu pidettäväksi toukokuussa Liisa ja Tenho Viitalan pihamaalla Koskikujan varrella.

EL:n Slovenian matka 8.-13.5.2011: lento Jyväskylästä, upea ohjelma, puolihoito. 1094euroa. Ilm. 15.2. Kysy lisää piiritstosta tai Tuula-sihteeriltä.

Mummu-pappatoiminta MLL:n kanssa jatkuu. Kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 10-12 kirkon alakerrassa kokoontuu MLL:n kerho, johon toivotaan mukaan meitä ikääntyneitä: olemaan läsnä, leikkimään, juttelemaan - turvaksi ja tueksi. 26.1., 23.2., 23.3., 27.4., 25.5.

Voit tulla mukaan suoraan tai jos haluat sitoutua tai tulla mummu/papparinkiin, ilmoittaudu Saaralle p. 040-5906213. Olisi tärkeää, että paikalla olisi ainakin edes yksi mummu/pappa.

Vauvansukka-ompeluseurat jatkuvat – ja julkisesti! Kuntaamme on syntynyt vauvoja ja sukkalahjalaatikko ammottaa tyhjyyttään. Aiomme valloittaa julkisia tiloja lankoinemme ja puikkoinemme. Mikä lie ensimmäinen kohteemme? Paletti vai koulu, Betset vai kirjasto vai Kiviranta?

Ikääntyneiden näytelmäpiiri on ollut toiveena ja sitten mietinnän alla. Tarvitsisimme pienimuotoisia ohjelmanumeroita niin omia tilaisuuksiamme kuin vierailujakin varten. Näytteleminen on erinomaista pään ja muistin hoitoa (ja samalla koko kropan). Lähdetään helposta ja mukavasta liikkeelle. Jos olet vähänkin kiinnostunut, ilmoittaudu Suuniitun Maijalle 040-5319475 tai Härkösen Tuulalle 040-7251705.

Kunnossa kaiken ikää -projekti kaipaa ikäihmisten ryhmää. Kuka alkaisi vetää?