Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Päiväkerhoja ei haluta lopettaa

Kyyjärven seurakunnan lapsi-ja nuorisotyön johtokunta oli kokouksessaan yksimielinen, että päivä- ja perhekerhotyö on jatkossakin säilytettävä seurakunnan työmuotona.
Uusi johtokunta piti ensimmäisen kokouksen Pappilassa keskiviikko-iltana 23.2.


Ystävänpäivän kinkerit Kumpulan koulullaLuottamushenkilöt siunattiin tehtävään"Pakkaskinkerit" MulillaPeuralinnan kinkerit SaukollaKonevitsa-kvartetti Kyyjärven kirkossa"Kevättä Kynttelistä"Mielenkiintoinen VanhempainiltaKinkerit aloitettiin OikariltaTorstai-lehdestä löytyy kirkolliset ilmoitukset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Torstai-lehdestä löytyy kirkolliset ilmoitukset

28.1.2011 Olavi Vallivaara

Ensi viikosta lähtien on Kyyjärven seurakunnan tapahtumat vain Torstai-lehdessä.

Kyyjärven kirkkovaltuusto päätti tarjousten perusteella kokouksessaan 27.1.2011, että seurakunnan kirkolliset ilmoitukset julkaistaan vain Torstai-lehdessä. Peruste on puhtaasti taloudellinen. Seurakunta säästää näin lähes 7000 euroa. Säästöjä on muutenkin etsittävä verotulojen pudottua. Torstai-lehti on hyvä ilmoituslehti.  Se jaetaan joka kotiin, ellet ole kieltänyt mainoslehtien jakoa. Ilmoita kirkkoherranvirastoon osoitteesi ja nimesi, ellet saa tällä hetkellä lehteä. Torsta-ilehti on ilmaisjakelulehti ja sen toimitus on Alajärvellä. Kyyjärven seurakunnan tapahtumat on julkaistu jo lokakuusta lähtien Torstai-lehdessä Viispiikkisen ohella, mutta siis nyt helmikuusta lähtien yksinomaan Torstai-lehdessä. Nopolanewsistä löytyvät tietysti kaikki tuoreimmatkin uutiset ja ilmoitukset niille, joilla on nettiyhteys.