Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Päiväkerhoja ei haluta lopettaa

Kyyjärven seurakunnan lapsi-ja nuorisotyön johtokunta oli kokouksessaan yksimielinen, että päivä- ja perhekerhotyö on jatkossakin säilytettävä seurakunnan työmuotona.
Uusi johtokunta piti ensimmäisen kokouksen Pappilassa keskiviikko-iltana 23.2.


Ystävänpäivän kinkerit Kumpulan koulullaLuottamushenkilöt siunattiin tehtävään"Pakkaskinkerit" MulillaPeuralinnan kinkerit SaukollaKonevitsa-kvartetti Kyyjärven kirkossa"Kevättä Kynttelistä"Mielenkiintoinen VanhempainiltaKinkerit aloitettiin OikariltaTorstai-lehdestä löytyy kirkolliset ilmoitukset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

"Kevättä Kynttelistä"

6.2.2011 Olavi Vallivaara

Kynttilänpäivänä huomaa selkeästi, kuinka päivä pitenee. Kirkkovuodessa joulunaika päättyi.

Kynttilänpäivän perhejumalanpalveluksessa sunnuntaina 6.2. esikoululaiset lauloivat voimallisesti siitä, missä on turvamme: "Jumalan kämmenellä". Opettaja Eeva Pölkki säesti ja Satu Kainu oli tukena. Nuorten lauluryhmä lauloi alussa ja lopussa opettaja Salme Tanskasen johdolla.

Kynttilänpäivän jumalanpalveluksen yhteydessä avattiin tämän vuoden 2011 Yhteisvastuukeräys, joka torjuu yksinäisyyttä maamme nuorten keskuudessa ja Mosambikissa. Tämän vuoden kohteen esitteli jp:n lopussa Erik Holmberg ja diakoniatyön johtokunnan jäsenet tarjosivat kirkkokahvit ja arvontaa. Keräyksen suojelia presidentti Tarja Halonen avasi keräyksen myös samana päivänä.

Seuraava perhejumalanpalvelus on Marianpäivänä 27.3.klo 11. Se on samalla myös viime vuonna 2010 kastettujen kirkkopyhä.