Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Betonimiesten ihmeelliset seikkailut sai jatkoa

7.3.2011 Kyyjärven Kyky / Hannu Kalliojärvi

1-sarjan puolivälierän toinen ottelu Akaaa-Volleytä vastaan päättyi betonimiesten voittoon. Liekö syynä ollut sopiva nimipäivä

Tarmon päivä tarjosi nähtävää kaikille asiasta kiinnostuneille. Liki 350 katsojaa paikanpäällä ja netti-tv:n latauksia yli 400, täytyy todeta vain kuten passari Henrik jotta ”olipa ne talkoot”.

Panosta matsiin oli jäänyt ja se näkyi. Lataus molemmilla joukkueilla oli aistittavissa jo hyvissä ajoin ennen peliä. Kokemus ja aikaisempien vuosien karsinnat auttoivat Kyky-Betsetin historian suurimmassa koitoksessa voittoon erin 3-0.

Akaa-Volley ansaitsee fiksusta käytöksestä suuren kiitoksen, tunteet varmaan olivat pinnassa mutta käytös ja taistelu kesti loppuun saakka. Kurinalaisuus ja yhteinen tavoite siintää vielä edessä, parhaat pelit on nuorella vastustajalla vielä tulevaisuudessa.

Sekavissa tunteissa ei betonimiesten ajatuksia vielä häiritse tulevat vastustajat, kaikilla oli matsin jälkeen kiire huilaamaan ja aamuksi kiireempi  haalarihommiin. Tiistain reeneissä jo varmaan kuullaan minne seuraava opintomatka suuntautuu, Nopolan miesten matka jatkuu ja osoite ilmoitetaan Radiokadulta. Itse illan ottelussa ei betonia horjuttanut oikeestaan mikään. Jätkät ja kannustajat olivat vaan sopineet että kausi jatkuu, en huomannut kysyä kuinka kauan tätä herkkua piisaa. Nautitaan nyt ja annetaan paineet kelle kelpaa.

Kiitos yleisölle ja joukkueelle ja vielä Margitin Ruokalalle, perjantain ruoka siivitti hurjaan taistoon. Jassoo, palkitut, ettei ihan unohtus Adjete Agnethey Akaasta ja  Oleg Cebialis Kykystä. Tunnelma Nopolassa on katossa, kevät jatkuu. Nautitaan tilanteesta ja tavataan salilla.