Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Huippulentopalloa luvassa

5.3.2011 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Myöhään perjantai-iltana pelattu ensimmäinen puolivälieräottelu Akaalla päättyi A-Volleyn voittoon 3-2. Sunnuntaina jatketaan Kyyjärvellä ja vain voittaja jatkaa matkaa kohti Liiga-karsintoja...

Kyyjärven pitkän lentopallohistorian tähän saakka tärkein ottelu pelataan huomenna sunnuntaina klo 19.00, kun Kyyjärven hornankattilassa vastaan asettuu A-Volley Akaalta. Tavoitteena kummallakin joukkueella on vain ja ainoastaan voitto, sillä se takaa pääsyn jatkoon. Ensimmäisen puolivälierän voitti A-Volley niukasti 3-2. Peliraportti kokonaisuudessaan on luettavissa Kyky-Betsetin kotisivulta http://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Kyyjärven huomisista vahvistuksista voitaneen mainita ainakin takavuosilta tuttu 7. kenttäpelaaja eli lähes hurmokseen yltävä kotiyleisö, joka Kyky-Betsetin tämän vuoden peleissä on saanut olla lähes viltissäl Huomenna ei ole, joten kaikki kynnelle kykenevät salille kannustamaan kotijoukkue jatkoon.

Todennäköisesti luvassa on myös katsojaennätykset niiin netti-TV:ssä kuin huippulaadukkaassa iptv:ssä. Nopola Newsin iptv- eli LaajakaistaTV-kanava näkyy tätä nykyä jo 10 eri operaattorin verkossa 8 mbps:n HD-kanavana. Kuvanlaatuun on luvassa parannusta entisestään, sillä perjantaina saatiin Avecomin avustuksella suoraan Canonilta tiettävästi ainoa maassa oleva, uuden sukupolven, videokamera, jonka hämmästyttävää kuvanlaatua päästiin pikaisesti jo perjantaina vilkaisemaan. Kuva oli kuin peili jopa 0.8 mbps:n nettistriimissä.

Ottelun selostaa ja paikanpäällä yleisöä huudattaa tuttuun tapaan Mansikka-ahon Lasse ja jos ei muu auta niin kiivetköön pöydälle:) 

Tervetuloa etenkin lauteille, mutta myös nettilinjoille!