Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Katso lisäkuvat   

Tiinalla ja Jarkolla kolmoisjuhla

19.3.2011 Olavi Vallivaara

Tiina ja Jarkko Hännisen uudessa kodissa, "Keski-Korvessa", Kyyjärvellä vietettiin lauantaina 19.3.2011 kolmet juhlat.

Tiina Johanna Pölkki ja Jarkko Mika Antero Hänninen vihittiin juhlan aluksi avioliittoon. Toimitus jatkui heidän tyttärensä, Sara Sofia Aleksandran kastetoimituksella ja lopuksi uusi koti "Keski-Korpi" siunattiin. Kyyjärven khra Olavi Vallivaara toimitti tämän kolmoisjuhlan. Hän on tuntenut Tiinan ja Jarkon alakoulu iästä lähtien. Tiina Pölkki on Pölkin Keskisestä, Eeva-Liisa ja Pekka Pölkin tytär. Jarkko Hänninen on Korpelan poikia Noposenahosta, Liisa ja Pauli Hännisen poika.

Sara Sofia Aleksandra Hänninen syntyi Keski-Suomen Keskussairaalassa Jyväskylässä 6.2.2011. Hän oli syntyessään 2900 grammaa painava ja 49 cm pitkä. Saran kummeiksi vanhemmat olivat kutsuneet Tanja ja Esa Kyrönlahden ja Jesse Hännisen Kyyjärveltä. Kummisetä Esa Kyrönlahti luki kastetekstin. Sarasta tuli kasteessa seurakuntamme uusi jäsen.

Lopuksi siunattiin Tiina ja Jarkko sekä heidän lastensa Iida ja Sara Hännisen uusi koti, Keski-Korpi. Uusi, kaunis, koti on valmistunut Närtesalmentielle. Iida tytär on Jarkon edellisestä liitosta poisnukkuneen Ingan kanssa. Juhlassa oli mukana Tiinan vanhemmat, Tuomas veli perheineen, Jarkon äiti ja veljiä perheineen, kummit ja muita läheisiä. Jarkon isä Pauli nukkui pois muutamia vuosia sitten. Toivotamme Tiina ja Jarkko Hänniselle, tyttärille Saralle ja Iidalle sekä uudelle kodille Onnea ja siunausta!