Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

"On hyvä muistuttaa terveydestä."

17.4.2011 Tuula Härkönen / hyvinvointityöryhmä

Sydänmerkki-tuotteet ovat esillä Salessa.

- Aina ruokaa laittaessa ja ostoksia tehdessä ajattelee myös terveyttä, kertoo Noposen Taina. Heidän perheessään porkkana on mieleinen iltapala - Mirjami-tytär kun on innokas porkkanan kuorija. Hienoa!
Patamaan Salme esitteineen oli Paletissa keskiviikkona sydänviikolla Karstulan Seudun Sydänyhdistyksestä, johon Kyyjärvikin kuuluu. Niin Taina kuin Salmekin painottavat terveysseikkoja jokapäiväisessä elämässä, vaikka ei aina voi vaikuttaa siihen, mitä saattaa tapahtua.
- En itsekään oikeasti ajatellut sydänmerkin merkitystä, ennen kuin nyt siihen perehdyin, tuumaa Salme Patamaa. Sydänmerkki-tuotteilla on tietyt kriteerit: kokonaisrasva ja rasvan laatu, suola, kolesteroli, sokerit ja kuitu. Parempi valinta!

Sydänmerkki-järjestelmä on kehitetty helpottamaan valintoja ostostilanteessa ja kannustamaan elintarviketeollisuutta kehittämään tuotteitaan terveellisempään suuntaan. Vastuutahot Suomen Sydänliitto ja Diabetesliitto haluavat näin edistää sydän- ja verisuoniterveyttä. Siis tutkikaa tuotemerkintöjä: etsikää Sydänmerkkejä.

Salen lahjoittaman tuotekassin voitti arvonnassa Ari Linna. Onnea!