Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sivistyslautakunnan päätöksiä

30.3.2011 Pirkko Kotanen/ sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta kokoontui 23.3.2011.

Sivistyslautakunta käsitteli kokouksessaan lautakunnan toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, tunnusluvut vuodelta 2010. Lisäksi todettiin sivistystoimen investointeina kirjaston lattian uusiminen ja hyllyhankinnan toinen erä, päiväkoti Muksulan peruskorjaus ja laajennus, oikotasohöylän hankinta Nopolan koululle, urheilukentän ja jääkiekkokaukalon kunnostaminen, koulun piha-alueen valaistuksen parantaminen ja toimintapuiston perustaminen.

Toimintapuiston suunnitelmassa sovittiin, että Kyyjärven seurakunta saa luvan toimintapuiston käyttämisestä leikkikenttätoimintaan kesäisin ja erikseen sovittavien koulun sisätilojen käyttöön kesän ajalle leikkikenttätoiminnan yhteydessä. Toimintapuiston kunnostapidosta sivistyslautakunta esittää kunnanhallitukselle, että kunnossapidosta ml. vuosittaiset tarkastuksista vastaisi kunnan tilapalvelut.

Hakemus Kyyjärven kulttuuritoimen ja Kyyjärven Mediamyllärit ry:n avustushakemus Kyyjärvi- viikon tapahtumien toteuttamiseen 18.-24.7.2011. Vuoden 2011 kulttuuritapahtumien kuluihin myönnetään kunnan rahoitusta 5660,00 euroa. NopolaNews Doc 2011 - koulutustapahtuman avustukseen sivistyslautakunta esittää, että kunnanhallitus myöntäisi 1500,00 euron avustuksen sillä ehdolla, että tapahtuma toteutuu. Sivistyslautakunnalla ei ole varattuna määrärahaa tällaiseen tapahtumaan.

Sovittiin vastuualueiden jakaminen sivistyslautakunnan jäsenten kesken. Varhaiskasvatuksen vastuuhenkilöinä ovat Marjatta Uusimäki ja Arja Korpeinen, perusopetuksen Jari-Pekka Uusisalo ja Juha Peltola, Nuorisotoimi Tarja Seppänen ja Maija Uusisalo, Liikuntatoimi Jari Kantonen ja Maija Uusisalo, kansalaisopisto/ kulttuuri Veikko Huumarkangas ja Arja Korpeinen.

Perusopetuksen henkilöstöjärjestelyistä vuodelle 2011 sovittiin seuraavaa. Sivistyslautakunta päätti laittaa haettavaksi erityisopettajan viran ja poikien liikunnan ja terveystiedon opettajan tuntitehtävät toistaiseksi täytettäväksi 1.8.2011 lukien. Yhteistyötä kotitalouden ja ruotsin kielen opettajan opetuksessa naapurikuntien kanssa jatketaan entiseen tapaan. Teknisen aineiden lehtorin viran muuttamista virkasuhteiseksi tuntiopettajaksi valmistellaan. Muiden tehtävien hoidon järjestelyistä sovitaan seuraavassa kokouksessa.