Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

10-vuotissynttärit kirkossa!

12.5.2011 Seurakunta KP

Perjantaina 6.5.2011 vietettiin kirkossa 10-vuotissynttäreitä joita ovat 2001 vuonna syntyneet. Heistä kaikki 15 oli hienosti paikalla. Mukana juhlahumussa olivat eskarit, 1 luokka ja 2 luokka. Ja olihan yksi vanhempikin tullut mukaan.

Aluksi laulettiin leikkien virsi 499 Jumalan kämmenellä. Tämän jälkeen meidän pappimme Olavi piti hartauden. Sitten laulettiin leikkien Hyvä mieli-laulu jossa hyvä mieli täytti pään ja silmät olivat selällään ja korvat höröllään ja suu oli töröllään. Tämän jälkeen 1 luokkalaiset esitti onnittelulaulun 10-vuotiaille: Kirje kuulle. Siinä laulettiin ketunpojasta joka kaipasi ystävää. Sitten vuorossa oli virsi  492 Ystävä sä lapsien.  Leikittiin uusi  Auringonkukka-laulu, jossa pieni siemen maahan upposi ja kohta sieltä varsi kohosi. Aurinko lämmitti ja puhkesi kukka nupustaan.

 

Lastenohjaajamme Kirsi piti juhlapuheen 10-vuotiaille jonka jälkeen 10-vuotiaat pyydettiin eteen yksi kerrallaan ja jaettiin kukkakippo josta toivottavasti kasvaa kaunis kukka kesän aikana. Se mikä kukka sieltä kasvaa niin jäi 10-vuotiaille arvailujen varaan. Jospa saisimmekin sitten kesän päätteeksi kuvaa edes yhdestä kukasta. Sitten oli vuorossa onnittelulaulu 10-vuotiaille.

 

Sitten päästiin nauttimaan Lähetyksen käsityöpiirin naisten  tekemää aivan ihanaa kakkua ja mehua!

 

Kiitos kaikille mukanaolijoille ja Iso Kiitos käsityöpiirin naisille herkullisesta kakusta. Toivotamme vielä kerran onnea kaikille 10-vuotiaille ja Taivaan Isän siunausta!

 

Auringonkukka-laulu

 

”Pieni siemen maahan uppoaa, kohta sieltä varsi kohoaa.

Aurinko kun vielä lämmittää, puhkee kukka nupustaan.

Auringonkukka, auringonkukka, kaunis, keltainen, suuri iloinen

 

Hyvä Jumalamme valon tuo, armonsa lapsillensa suo.

Yhdessä nyt kiitämme sinua: hoidat kukkaa ja minua.

Auringonkukka, auringonkukka, kaunis, keltainen, suuri iloinen”