Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kuorosota-kilpailu

1.4.2011 Juttuvinkki/Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Mukana kilpailemassa ovat Alajärven, Kinnulan, Lappajärven, Saarijärven, Toholammin ja Perhon lukiot.

Alunperin tarkoituksena oli järjestää kilpailu lauantaina 14.5, mutta joidenkin kuorojen toiveesta kilpailu siirrettiin arki-iltaan. Uutena kilpailupäivänä on keskiviikko 11.5 klo 18.00 ja paikkana on Perhon lukion auditorio. Toivottavasti uusi aika käy kaikille.

Ilmoitathan heti, jos toivotte ajankohtaan vielä muutosta osoitteeseen ansku.kirves@suomi24.fi . Tapahtumaa tullaan mainostamaan paikallisissa lehdissä. Lähetämme myös teidän koululle mainoksia tapahtumasta. Laittakaa niitä esille, jos katsotte tarpeen.

Kilpailu on yleisötapahtuma, johon sisäänpääsymaksu on 10 euroa (sis. kahvi). Tilaisuus on päihteetön. Lippuja myydään myös samalla hinnalla ennakkoon. Jos haluatte tilata ennakkolippuja esim. kannustusporukalle, niin ottakaa yhteyttä osoitteeseen ansku.kirves@suomi24.fi . Kuorolaisille ja kuoronjohtajille tapahtuma on toki maksuton.

Halusimme säilyttää kilpailun säännöt yksinkertaisina eikä haastekirjeessa oleviin sääntöihin paljon lisättävää tullutkaan.  Säännöt ovat siis seuraavat:

* Kuorossa saa olla kaikenikäisiä lukiolaisia mukana.

* Vähimmäismäärä on 8 kuorolaista.

* Kappaleet voi esittää ilman säestystä tai pianolla tai kitaralla (akustinen) säestäen.

* Laulut voi esittää yksi- tai moniäänisesti, kieli vapaa.

* Kaikille lukioille yhteinen opeteltava kappale on Ultra Bran Minä suojelen sinua kaikelta

* Lisäksi lukiot valitsevat kaksi omaa kappaletta. Kilpailukappaleita ei tarvitse etukäteen ilmoittaa vaan riittää kun paikan päällä ennen kilpailun alkamista kappaleet ilmoitetaan juontajille ja tuomareille.

Haluamme painottaa kilpailun leikkimielisyyttä ja tämän johdosta emme laadi  arviointikriteerejä etukäteen vaan kokonaisuus ratkaiskoon voittajan. )

Teillä on mahdollisuus tulla tutustumaan esityspaikkaan kilpailupäivän iltapäivän aikana klo 15 alkaen ja vaikkapa tehdä kenraaliharjoitus salissa. Jos haluatte varata saliin oman ajan, niin ottakaa yhteyttä osoitteeseen ansku.kirves@suomi24.fi .

Jokaiselle kuorolle on varattu oma luokka, johon kuorolaiset voivat jättää tavaroitansa ja ulkovaatteitansa. Lisäksi kuorolaisille on varattu pientä purtavaa koko iltapäivän ja illan ajaksi akvaarioon.

Kilpailun kulusta seuraavaa: Kuorojen esiintymisjärjestys arvotaan. Kuorolaisilla on mahdollisuus odottaa omaa vuoroaan esim. luokassaan tai aulassa. Kukin kuoro käy esittämässä kaksi omaa kappalettaan. Kaikkien kuorojen esiintymisten jälkeen tuomaristo (3-4 jäsentä) vetäytyy pohtimaan, mitkä kolme parasta kuoroa selviytyvät finaalikierrokselle. Finaalikierroksella kolme parasta kuoroa esittävät Ultra Bran Minä suojelen sinua kaikelta kappaleen. Tämän perusteella tuomaristo valistee voittajakuoron. Voittajakuoron palkintojen jaon jälkeen voittajakuorolla on vielä mahdollisuus esittää yksi kappale. Tilaisuuden päätteeksi kaikki kuorot tulevat  vielä kerran yhdessä lavalle esittämään Ultra Bran Minä suojelen sinua kaikelta.

Ei muuta kuin kaikki innolla harjoittelemaan... J  Miellyttäviä hetkiä kuorolaulun parissa!
Toivottaa Anna Kirvesmäki
Perhon lukiolaisten puolesta

Ilmoitathan osoitteeseen ansku.kirves@suomi24.fi kuorolaisten määrän ja erityisruokavaliot 1.5. mennessä. Samoin varatkaa ennakkoliput hyvissä ajoin J