Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

6. luokan leirikoulun kolmas päivä Virroilla

27.5.2011 Kati Erämäki/Nopolan koulu

Aamulla heräsimme ja kävimme aamupalalla.

Lämpimät sämpylät olivat tosi hyviä. Aamupalan jälkeen ammuimme jousipysyyillä nuolia tauluun. Parhaat saivat palkinnot. Ruokana oli broileripataa ja ohraa. Jälkiruokana oli rahkaa. Oli hyvää!  

Lounaan jälkeen oli mielenkiintoinen, hurja ja hauska yläköysirata, jonka matalin kohta oli 7 metriä! Yläilmoissa mentiin pitkin haastavaa rataa vaijereitten varassa. Turvana olivat valjaat ja kypärät. Kaveria piti auttaa ja keksiä konsteja päästä radalla eteenpäin.  

Ennen päivällistä oli vapaa-aikaa. Vielä päivällisen jälkeen kävimme puunäyttelyssä tunnistamassa puita. Meidän oli tarkoitus vielä osallistua kullanhuuhdontaan, mutta ohjaajan auton rikkoutumien takia kultahiput jäivät valitettavasti löytämättä. Vietimme siis vapaa-aikaa. Osa porukkaa kävi taas uimassa ja osa pelaili erilaisia ulkopelejä. Välillä siivoilimme valmiiksi huomista varten. Illalla keiteltiin kaakaota ja syötiin iltapalaa porukalla yhdessä mökissä. Oli siis taas ihan kiva päivä. Ja perjantaina mennään Särkänniemeen!   t. M-mökin väki