Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyypartsan omat PT- skabat!

9.5.2011 Eevaliisa Hakola / Kyypartio

Ensi lauantaina 14.5. klo 11.00 odotamme Sinua partiolainen Harsulle, hiihtomajalle.

Tuulahdus 2011, on kisan nimi ja se päättää kevään viikottaiset kokoontumiset. Nimihän tulee tietysti lauantaisesta nimipäiväsankarista Tuulasta. Nyt ei löydy Tuulaa meidän partiolaisista, mutta on meillä joskus ollut... terveiset Jääskeläisen Tuulalle!

Kisassa on suduille ja seikkailijoille oma sarja. Kisavartio on kooltaan kolme partiolaista. Mukaan tarvitset säänmukaisen varustuksen pukeutumisen osalta. Crocseilla ei matkaan päästetä, eli pistä jalkaasi kunnon jalkineet joilla voit metsässä kävellä. Kisaa varten tarvitset myös puukon, istuinalustan ja  oman mukin. Ota myös juotavaa pulloon, etenkin jos sää on lämmin.

Ennen kaikkea tarvitset mukaasi hyvää mieltä ja reippautta. Ja muistathan, että äkäily, narina ja huono käytös pilaa muidenkin päivän. Ja se laskee myös vartiosi pistesaldoa...
Yritämme väkertää sinulle hauskan, opettavan ja partiomaisen rastiradan joten TERVETULOA mukaan. Paikalla ehkäpä myös Kimmo! Kimmolle kun rastilla laulaa luikauttaa Hopeisen kuun, niin jo vain yksi lisäpiste irtoaa?


Muista myös kesäleirin KALAND! Ilmoittautuminen 18.5. mennessä Heinille!