Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ympäristönsuojelumääräysten valmistelu

11.5.2011 Jukka Mustajärvi

Kyyjärven kunnan ympäristönsuojelumääräysten valmistelu on käynnistynyt.

Ympäristönsuojelulain 19 §:n mukaan kunta voi antaa ympäristönsuojelulain täytäntöön panemiseksi tarpeellisia paikallisista olosuhteista johtuvia kuntaa tai sen osaa koskevia yleisiä määräyksiä (kunnan ympäristönsuojelumääräykset). Ympäristönsuojelumääräykset hyväksyy kunnanvaltuusto. Ympäristönsuojelumääräysten kanssa samantasoisia kunnallisia määräyksiä ovat kunnan rakennusjärjestys ja jätehuoltomääräykset.
 
Kyyjärven kunnassa on käynnistetty ympäristönsuojelumääräysten valmistelu. Ympäristönsuojelumääräyksiä valmistelee kunnanhallituksen asettama työryhmä. Valmistelutyön tuloksena laaditaan luonnos kunnan ympäristönsuojelumääräyksiksi. Luonnos asetetaan yleisesti nähtäville ja kommentoitavaksi alkukesästä 2011. Nähtävillä pidon jälkeen luonnoksen käsittelyä jatketaan saadun palautteen pohjalta. Ympäristönsuojelumääräykset on tarkoitus saattaa kunnanvaltuuston päätettäväksi syksyn 2011 aikana.
 
Luonnoksen valmistelusta lisätietoja antaa ympäristösihteeri Jukka Mustajärvi. Yhteystiedot: p. 044-4598426, sähköposti jukka.mustajarvi@saarijarvi.fi.