Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Auringon pilkahduksia Muksulassa

6.6.2011 Marika Huhtanen/Päivähoito

Päivähoidon kevätjuhlaa vietettiin Muksulan päiväkodilla 26.5.2011. Pian juhlan jälkeen juhlistettiin kesän alkamista 1.6.2011 palomiesten vierailulla päiväkodilla.

 

Kyyjärven päivähoidon yhteistä kevätjuhlaa vietettiin leppoisissa tunnelmissa Päiväkoti Muksulassa 26.5.2011. Juhlan ohjelmisto koostui lasten riemukkaista esityksistä. Aluksi lapset lähtivät jumpaten mökille saunomaan. Matkaa kuljettiin autoilla mutkaista tietä pitkin ja pian saavuttiinkin perille. Veden kannon lomassa saunavihdat valmistuivat ja lauteilla vihtomisen lomassa raikui lasten iloinen laulu.

Seuraavaksi Muksulan lasten kiukkuinen Kiukkuloru oli täynnä pihinää ja puhinaa. Kerrankin lapset saivat luvan kanssa kiukutella. Lorun jälkeen Peukaloisen ja perhepäivähoitajien lapset esittivät peikkojumppaa. Olipa peikoilla somat hännät ja peikkomaiset asusteet.

Sitten kuuluikin kummia kun hevoset hirnahtelivat ja joukko uljaita ratsumiehiä laukkasi esiin rytmikapuleiden säestämänä. Mukana oli pienempiä ja suurempia ratsastajia ratsuineen ja cowboy-hattuineen. Nuotion ympärille oli ratsastajien turvallista lopuksi nukahtaa. Juhlan lopuksi laulettiin hieman herkistyen kesän kynnykselle kuuluva Suvivirsi.

Kohti kesää mentäessä ja auringon lämmittävistä säteistä nauttien, saimme palomiehet paloauton kera vierailulla Muksulaan 1.6.2011. Olihan viikon teemana turvallisuus ja siihen liittyen lapset saivat tutustua palomiesten työhön. Taisi päivän kohokohta olla paloauton kyytiin pääseminen. Samalla keskustelimme lasten kanssa turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää ja uusia seikkailuja!