Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Elokuu käyntiin mitalikahveilla

1.8.2011 Eevaliisa Hakola

Herään puhelimen ääneen, kello 08.39. Sängyn vasen puoli on tyhjä. Vai niin, taas se on lähtenyt..aamulenkille!

Hoidan puhelun loppuun ja laahustan keittiöön lataamaan kahvinkeittimen käyntiin. Samassa mies tulee jo takaisin, PIRTEÄNÄ! Mistä tuota energiaa tulee? Vasta on puoliyöstä Mikkelin kisareissusta kotiuduttu... on oltu Veteraaniyleisurheilun SM-kisoissa.
Perjantaina 29.7. Kykyä edusti Matti Tamminen M 80 5000 m kävelyssä. Matille SM pronssia, ajalla 38.57,58
Lauantaina oli Jarin vuoro ja matkana 5000 m juosten. Jarille myös pronssia, ajalla 16.53,63. Matti Rintala Teuvalta otti hopeaa, ajalla 16.38,39.  Ylivoimainen mestari oli Mikkelin Kilpa-Veikkojen Lauri Friari. Voittoaika 16.11,38.

Sunnuntaina oli Jarin toinen kisamatka eli ratakymppi. Päivän viimeinen kilpailu, illalla klo 18.30. Jarin naiskvartetti kulutti kesäpäivää torilla jne. Kilpailija kulutti aikaa makoillen stadionin vieressä puistonurmikolla, juttuseuraa löytyi muista kilpakumppaneista.

Lopulta kello on "pykälässä" ja miehet 30- 50 sarjoista ovat lähtöviivalla. Reilu ratakierros siinä menee ja Friari ottaa paikkansa kärjestä. Hän juoksee tasaisesti voittoon, ajalla 33.39,25. Tämä 45-vuotias juoksija on huippukunnossa. Tukholman maraton tänä vuonna kulki aikaan 2.32,44.

Jari juoksee myös hyvin. Kaipaili ns. vetoapua... mutta osaa tuo näköjään puurtaa yksinkin. Jarille SM hopeaa, ajalla 35.11,79.  Pronssi matkasi Keuruulle Pasi Heinoselle, ajalla 36.44,45.

Aamun "mitalikahveilla" puhutaan vielä vähän juoksusta... kuinka monta sekuntia on menty eteenpäin Lappeenrannan kympistä, monta! Mies selailee viikonlopun keskisuomalaisia. Lauantain lehdestä lukee ääneen otsikon: Sohvalla löhöily syö lopulta voimat. Toteaa asian näin olevan, minä en sano enää mitään.. Kello lähenee aamukymmentä ja mies lähtee töihin. Lataan pyykkikoneen hikisillä vaatteilla, otan lisää kahvia ja paksun siivun Jarin herkkua, pitkojen pitkoa! Oi ihana elokuu!