Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kesävieras Muksulassa

Herra Puppe Kani vietti kesälomastaan suurimman osan Muksulan Päiväkodissa lasten ja aikuisten ilona. Kani oli hyvässä hoidossa ja toi paljon iloa sekä pienten että suurten lasten elämään.


Perhekahvila toiminta jatkuuKyypartio tiedottaaNuorten leiri 2.-3.9Uusi kesäretkiyritys PowerparkiinPerhon lukio 30 vuottaKoulun aloitus Koululaisten iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen 1.8.2011 lukien

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kesävieras Muksulassa

17.8.2011 Marika Huhtanen/ Päivähoito

Herra Puppe Kani vietti kesälomastaan suurimman osan Muksulan Päiväkodissa lasten ja aikuisten ilona. Kani oli hyvässä hoidossa ja toi paljon iloa sekä pienten että suurten lasten elämään.

 

Muksulassa oli kesäajan hoidossa Herra Puppe Kani. Lasten keskuudessa Herra Kani oli hyvin pidetty ja lapset hoitivat sitä mielellään pienimmästä suurimpaan. Ruokkimista riitti jokaiselle, sillä Herra Kani oli melkoinen suursyömäri, mikäli se sille päälle sattui. Kanin herkkua olivat voikukan lehdet, pajunoksat ja näkkileipä. Välillä hoitajat yrittivät tarjota Herra Kanille jotakin kummallista kuivamuonaa, mutta silloin se mieltään osoittaen käänsi ruokakuppinsa nurin. Liekö ilmassa pientä nirsoilua ruoan suhteen vai oliko Herra Kani jotakin ylhäistä sukua kenties ja ruoka ei ollut soveliasta Hänen arvolleen. Tiedä häntä.

Ulkoilu valjaissa oli Herra Kanille mieluista puuhaa, kunhan alkukesän ujous oli ensin haihtunut. Lapset taluttivat ja paijasivat sitä tohkeissaan. Pian sille koitti viimeinen kesälomapäivä Muksulassa. Sen kunniaksi Herra Kani halusi hieman jännitystä elämäänsä ja kokea vapauden hurmaa. Se teki nopean päätöksen ja pinkaisi aidan alta pakoon. Pian kuitenkin karkulainen saatiin kiinni ja hieman haikein mielin se lähti päiväkodilta talvea odottelemaan lämpimämpään paikkaan.

Ehkä ensi kesänä jälleen saamme Herra Puppe Kanin iloksemme Muksulaan. Toivossa on hyvä elää ja jatkaa kohti syksyn väriloistoa!